Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden
Persoonlijke inpak/cadeau- service
Verzendkosten slechts 3,95 in NL

Welkom terug!

In 2007 zag Baby Natura het levenslicht, inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een begrip in de wereld van biologische baby- en kinderkleding. Tevens staat Baby Natura bekend om de fijne medicinaal gelooide schapenvachten en lamsvellen.

Wat begon als een wens, is vandaag werkelijkheid geworden. Het mogen inrichten, vormgeven en beheren van een eigen webshop gespecialiseerd in natuurlijke baby- en kinderproducten. We hebben getracht de webshop een rustige en overzichtelijke uitstraling te geven welke makkelijk bedienbaar is.

Met zorg en aandacht hebben we de afgelopen maanden het assortiment samengesteld. We starten klein vanuit liefde en compassie en hopen in de komende maanden en jaren verder te kunnen groeien om een nog breder en completer pakket te kunnen aanbieden.

Ondanks dat we spreken over een opening is het eigenlijk een herstart, Baby Natura is tenslotte al 13 jaar een begrip. Om jou als klant welkom te heten en ons te laten herontdekken bieden we nu een korting* aan van 13% op het gehele assortiment. Voer bij het afrekenen de code TERUGVANWEGGEWEEST in en de korting wordt automatisch verrekend.

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben. Deze zijn meer dan welkom! Graag verzoeken we je deze te mailen naar info@babynatura.nl

Hopelijk kunnen we jou verblijden met onze nieuwe webshop en vele prachtige producten,

Warme groet,

Anouk

*Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020

© 2007 - 2021Baby Natura- Alle rechten voorbehouden