🌷 10% korting op gehele website* - gebruik code LENTE10!
GRATIS af te halen in Annerveenschekanaal
100% natuurlijke materialen, vrij van gifstoffen
30 dagen bedenktijd

Skiep

Filter

Skiep Woolcare is een Nederlands bedrijf dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt voor wol. Een prachtig natuurlijk product als wol kun je alleen maar goed onderhouden met een natuurlijk wasmiddel van hoge kwaliteit! De Friese Ayla heeft enkele geweldige producten ontwikkeld. Wij bij Baby Natura zijn dan ook trots dat we deze mogen aanbieden in onze webshop.

De producten van Skiep zijn ideaal voor het onderhouden van je wollen kleding, slaapzak of schapenvacht.

Alle 4 producten

 • Wolwasmiddel zeepblok Lavendel
  stapelkorting

  Skiep
  Wolwasmiddel zeepblok Lavendel

  9,95
 • Lanoline Spray Lavendel
  stapelkorting

  Skiep
  Lanoline Spray Lavendel

  12,95
 • Wolwasmiddel zeepblok geurloos

  Skiep
  Wolwasmiddel zeepblok geurloos

  9,95
 • Lanoline Spray geurloos

  Skiep
  Lanoline Spray geurloos

  11,95

Waarom kiezen voor het merk Skiep?

Wij houden van eerlijke en natuurlijke productie, met passie op zoek zijn naar een beter product en van oude ambachten die in stand gehouden worden, zoals zeep maken. Daarom houden wij ook van Skiep Woolcare! Skiep is opgezet door Ayla, als hobby maakte ze zeep, uit een diep verlangen om een product te maken waar haar huid wel goed tegen kon. Daarnaast had ze een diepe liefde voor het materiaal wol, net als wij! Deze passies heeft ze na veel zoeken en proberen samen weten te brengen in enkele geweldige producten; een natuurlijk wasmiddel voor wol en lanoline spray voor het onderhouden van wol.

Kies je voor Skiep, dan kies je voor kwaliteit, puurheid, vakmanschap en voor het welzijn van de natuur, je naasten en jezelf.

Natuurlijk wasmiddel

Wij raden het aan om je kleding te wassen met een natuurlijk wasmiddel. Dat is beter voor het milieu en bovendien voor jezelf en je kinderen. De zeepblokken van Skiep zijn gemaakt van 100% biologische plantaardige oliën en zijn volledig palm vrij. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en geen chemische toevoegingen, zoals kunstmatige kleurstoffen. Aan het product is lanoline toegevoegd. Lanoline is een substantie wat afkomstig is uit de vacht van dieren, zoals schapen. Het beschermt hun vacht tegen vocht en kou. Door de extra toegevoegde lanoline blijven jouw wollen producten mooi en worden optimaal beschermd.

Alle producten van Skiep worden met de hand gemaakt, je weet daardoor zeker dat je een natuurlijk wasmiddel bestelt van hoge kwaliteit.

Natuurlijke zeepblokken

Ken je die tijd nog herinneren dat je je waste met een blok zeep? Dat voelde toch veel puurder en lekkerder dan de vloeibare zepen van tegenwoordig? Ayla maakt de natuurlijke zeepblokken nog op de oude manier, zoals zeep gemaakt hoort te worden. Gewoon in haar eigen woning in Joure maakt ze heerlijke zeepblokken met de hand. Ideaal voor het verzorgen van jouw wollen producten.

Doordat de blokken met de hand gemaakt worden, hebben ze allen een ander uiterlijk. Sommigen zijn glad van uiterlijk, anderen wat ruwer. Dat maakt de zeepblokken uniek en puur! Op de zeep kunnen witte plekjes zitten, of een soort waas. Dit komt door de reactie tussen de ingrediënten in de zeep en zuurstof. Als je dit ziet is er dus niets aan de hand met je zeep, het is geheel natuurlijk. Het natuurlijke wasmiddel zal nog net zo goed werken. Grote bedrijven gaan dit proces tegen door chemische middelen aan de zeep toe te voegen, daar doet Skiep gelukkig niet aan mee!

Het lijkt misschien onhandig om een zeepblok te gebruiken om je was schoon te maken, maar het gebruik is heel makkelijk. Je hoeft alleen maar een sopje met het zeep te maken. Bij het specifieke product staat een uitgebreidere handleiding. Je kunt de zeep gebruiken voor de machine- en handwas.

Bestel jouw Skiep producten bij Baby Natura!

Ben je op zoek naar een natuurlijk middel om jouw wollen producten mee te wassen en onderhouden? Kies dan voor de prachtige producten van Skiep! In onze webshop bieden wij zeepblokken en lanoline spray aan. Deze producten kun je bestellen in twee varianten: Geurloos of met lavendelgeur.

Heb je vragen over Skiep of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips, de laatste nieuwtjes en verwarmende acties in mijn mailbox.

Je kunt je op elk moment afmelden.

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact