Persoonlijke inpak/cadeau- service
Gratis bezorging vanaf 70,-
Verzendkosten slechts 3,95 in NL

Connetix Tiles

Filter

Connetix Tiles – het speelgoed merk uit Australië dat met hun innovatieve en spannende magnetische bouwsets de speelgoedindustrie heeft veroverd! Connetix is tegenwoordig een populaire keuze voor zowel ouders als kinderen en bieden eindeloze uren creatief en fantasierijk spel.

Wat zijn Connetix Tiles?

Alle 10 producten

 • Connetix Tiles Regenboog creative pack - 100 delig

  Connetix Tiles
  Regenboog creative pack – 100 delig

  109,95
 • Regenboog starter pack - 62 delig

  Connetix Tiles
  Regenboog starter pack – 62 delig

  79,95
 • Regenboog square pack - 40 delig

  Connetix Tiles
  Regenboog square pack – 40 delig

  64,95
 • Connetix Tiles Regenboog Ball run - 92 delig
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Regenboog Ball run – 92 delig

  98,95
 • Regenboog mega pack - 212 delig
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Regenboog mega pack – 212 delig

  224,95
 • Connetix Tiles Pastel ballen - 16 stuks
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Regenboog ballen – 12 stuks

  12,95
 • Connetix Tiles Regenboog Ball run - 92 delig
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Pastel Ball run – 106 delig

  109,95
 • Connetix Tiles Pastel ballen - 16 stuks
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Pastel ballen – 16 stuks

  14,95
 • Pastel geometry pack - 40 delig
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Pastel geometry pack – 40 delig

  64,95
 • Connetix Tiles Regenboog creative pack - 100 delig
  NIEUW

  Connetix Tiles
  Pastel creative pack – 120 delig

  138,95

Waarom kiezen voor Connetix Tiles?

Met Connetix Tiles bied je kinderen een reeks aan zelfontwikkeling, van het ontwikkelen van de fijne motoriek, probleemoplossend vermogen tot het stimuleren van creativiteit en verbeelding. Door middel van het open eind karakter van het speelgoed kunnen kinderen hun eigen creativiteit en ontwerpvaardigheden ontdekken.

De magnetische Connetix tegels zijn leuk te combineren en zo maakt je kind er prachtige bouwwerken mee. Van eenvoudige torens en muren tot complexe ontwerpen die zelfs de meest gevorderde bouwers uitdagen.

Wat zijn Connetix Tiles?

Connetix Tiles zijn unieke doorzichtige kunststoffen tegels met magneten in de randen. Hierdoor kunnen kinderen op een creatieve manier prachtige bouwwerken maken. Door de kleurrijke doorzichtige tegels wordt het al snel een mooi geheel. De sterke mageneten zorgen ervoor dat de bouwwerken niet snel uit elkaar vallen en waardoor makkelijk de hoogte in gewerkt kan worden.

Voor welke leeftijd zijn Connetix Tiles?

Connetix Tiles wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Het prachtige bouwspeelgoed stimuleert fantasierijk en creatief spel en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De magnetische tegels zijn erg duurzaam en blijven zeker tot een leeftijd van 10 jaar leuk om mee te bouwen. Doordat de tegens in verschillende kleuren en vormen zijn ontworpen worden er prachtige bouwwerken van gemaakt zoals torens, kastelen, robots en zelfs voertuigen.

Voor kinderen onder de 3 jaar wordt aanbevolen om niet zonder ouderlijk toezicht met Connetix tiles te spelen. Connetix tiles bevatten kleine magneten die verstikkingsgevaar kunnen vormen voor jonge kinderen.

Wat onderscheidt Connetix Tiles?

Connetix Tiles onderscheid zich van ander bouwspeelgoed aan de hand van de volgende redenen;

 • Ten eerste door het hoogwaardige ontwerp zorgt het ervoor dat ze duurzaam zijn en lang meegaan, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk gezin.
 • Ten tweede door dat de tegels doorzichtige zijn, zien kinderen hoe hun bouwwerken in elkaar zitten, hierdoor ontwikkelen ze ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen.
 • Ten slotte door het gebruik van de gebalanceerde magneten blijven de bouwwerken stevig in elkaar zitten. Toch zijn de stukken weer eenvoudig van elkaar af te halen wat zorgt voor veel speel plezier.

Zijn Connetix Tiles giftig dan wel schadelijk voor mijn kind?

Connetix Tiles zijn gemaakt op basis van ABS plastic/kunststof in combinatie met neodymium magneten. De tegels zijn ontworpen als zijnde niet giftig noch gevaarlijk, zo zullen ze niet snel versplinteren dan wel breken. Daarnaast voldoet Connetix tiles door het gebruik van hoogwaardige materialen aan de Europese veiligheidsnormen.

Connetix Tiles bevatten geen schadelijk stoffen zoals BPA, weekmakers, ftalaten en/of lood wat gevaarlijk kan zijn voor de menselijke gezondheid. Daarnaast worden de magneet ook als veilig beschouwd omdat deze opgesloten zitten in het plastic en er niet zomaar uit te halen zijn. Gooi dan ook te allen tijde de tegel weg wanneer deze op wat voor manier dan ook is open gemaakt/gegaan.

Welke Connetix Tiles sets zijn verkrijgbaar?

Connetix Tiles zijn verkrijgbaar in verschillende sets, daarnaast zijn ze momenteel beschikbaar in 2 soorten kleuren; Regenboog en pastel kleur. In beide kleuren hebben ze een ruim assortiment aan sets variëren van 40 delig tot zelfs meer dan 200 delig.

Ook zijn er heuse ball run sets verkrijgbaar, hiermee creëert je kind met de fantastische Connetix Tiles in een hand omdraai een prachtige knikkerbaan.

Connetix Tiles gewonnen awards

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips, de laatste nieuwtjes en verwarmende acties in mijn mailbox.

Je kunt je op elk moment afmelden.

© 2007 - 2023Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden
Connetix Tiles te koop bij Baby NaturaConnetix Tiles!

Selecteer een Afleverpunt