30 dagen bedenktijd
Persoonlijke inpak/cadeau- service

Grimm's

Filter

Dit Duitse bedrijf, beter bekend als Grimms, is befaamd om zijn houten speelgoed van uitzonderlijk hoge kwaliteit. In 1978 werd dit bedrijf opgericht en heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in het maken van duurzaam houten speelgoed. Al het speelgoed van Grimms heeft een open einde karakter dat kinderen stimuleert in hun creativiteit en de verbeelding. Zo is het ontworpen om de cognitieve, sociale en emotionele groei van het kind te stimuleren.

Lees meer over Grimms Spiel und Holz Design

1–24 van 107 producten

 • Kaarthouder steker

  Grimm's
  Kaarthouder steker

  1,75
 • Houten regenboog groot - 12 delig

  Grimm's
  Houten regenboog groot – 12 delig

  76,95
 • Houten rammelaar met edelsteen - rozenkwarts

  Grimm's
  Houten rammelaar met edelsteen – rozenkwarts

  25,95
 • Grimm's Jaarring naturel klein

  Grimm's
  Jaarring naturel klein

  17,95
 • Houten bouwblokken piramide groot

  Grimm's
  Houten bouwblokken piramide groot

  149,95
 • Houten sorteerboom regenboog

  Grimm's
  Houten sorteerboom regenboog

  23,95
 • Regenboog bal

  Grimm's
  Regenboog bal

  15,95
 • Houten regenboog pastel ringen set - 24 delig

  Grimm's
  Houten regenboog pastel ringen set – 24 delig

  33,50
 • Houten regenboog ster

  Grimm's
  Houten regenboog ster

  15,95
 • Houten rekenblokken - telblokken regenboog

  Grimm's
  Houten rekenblokken – telblokken regenboog

  50,95
 • Houten regenboog klein - 6 delig

  Grimm's
  Houten regenboog klein – 6 delig

  15,95
 • Houten sorteerboom ringen pastel

  Grimm's
  Houten sorteerboom ringen pastel

  23,95
 • Houten regenboog halve schijven/cirkels

  Grimm's
  Houten regenboog halve schijven/cirkels

  51,95
 • Houten grijpkralen - regenboog

  Grimm's
  Houten grijpkralen – regenboog

  15,95
 • Regenboog steker

  Grimm's
  Regenboog steker

  6,95
 • Houten blokkenset ster klein

  Grimm's
  Houten blokkenset ster klein

  25,90
 • Houten magneetbord

  Grimm's
  Houten magneetbord

  19,95
 • Houten trekauto met lading

  Grimm's
  Houten trekauto met lading

  43,95
 • Houten element vuur klein - 5 delig

  Grimm's
  Houten element vuur klein – 5 delig

  15,50
 • Houten auto met 2 poppetjes oranje

  Grimm's
  Houten auto met 2 poppetjes oranje

  19,95
 • Houten ballen - pastel

  Grimm's
  Houten ballen – pastel

  15,95
 • Grimm's Verjaardag en advent spiraal jaarring

  Grimm's
  Verjaardag en advent spiraal jaarring

  54,95
 • Paashaas steker

  Grimm's
  Paashaas steker

  16,50
 • Houten regenboog boot

  Grimm's
  Houten regenboog boot

  16,95

Grimm’s Houten Speelgoed, officieel Grimm’s Spiel und Holz Design, heeft een unieke positie in de wereld van houten speelgoed en is geliefd bij ouders, opvoeders en kinderen. Hun houten speelgoed is een waardevolle aanvulling in zowel huiskamers als klaslokalen. Enkele van de kenmerken die het merk zo bijzonder maken, lees je hieronder.

Levendige en Aantrekkelijke Kleuren

Grimm’s is beroemd om het uitnodigende regenboogkleurenpalet waarmee ze hun speelgoed verrijken. De kleuring van elk stuk wordt zorgvuldig gedaan met niet-giftige, op water gebaseerde kleurstoffen of oliĆ«n, met de nadruk op kinderveiligheid en milieubewustzijn. De levendige kleuren trekken kinderen visueel aan en prikkelen hun zintuigen, waardoor creativiteit en inspiratie worden gestimuleerd.

Fantasierijk Spel

Grimm’s houten speelgoed is ontworpen om open te zijn, zonder vooraf gedefinieerd gebruik of resultaat. Dit moedigt kinderen aan om hun eigen verbeelding te gebruiken, verhalen te creĆ«ren en problemen op te lossen. Het bevordert kritisch denken en garandeert urenlang speelplezier. Het assortiment omvat stapelspeelgoed, voertuigen, bouwstenen, sorteerspeelgoed en diverse creatieve speelsets, allemaal met eenvoudige ontwerpen die kinderen in staat stellen het speelgoed op verschillende manieren te interpreteren.

Hoogwaardig Vakmanschap

Grimm’s Spiel und Holz Design hecht grote waarde aan ambachtelijk vakmanschap, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en waarde van hun houten speelgoed. Elk stuk speelgoed wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waardoor het bestand is tegen actief spelen en generaties lang kan worden doorgegeven.

Toewijding aan Natuurlijke Materialen

Grimm’s is toegewijd aan duurzaam verkregen Europees hout, zoals Lindehout, Elzenhout, Esdoornhout en Kersenhout. Hun speelgoed wordt geproduceerd met het oog op veiligheid en milieuvriendelijkheid, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de herkomst van de materialen en de eindgebruiker.

Waldorf en Montessori GeĆÆnspireerd

De onderwijsfilosofieĆ«n van Waldorf en Montessori, gericht op kindgericht leren en hands-on ontdekking, vormen een inspiratie voor Grimm’s ontwerpen. Elk stuk speelgoed stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, het verkennen van zintuigen en biedt holistische speelervaringen.

Samengevoegd vormen deze eigenschappen het unieke karakter van Grimm’s Spiel und Holz Design. Hun toewijding aan kinderen, het milieu, de natuur, kwaliteit en de mogelijkheid voor open spel, gecombineerd met een solide reputatie, maken ons bij Baby Natura trots om partner te zijn van Grimm’s. Verken ons uitgebreide assortiment en laat je verwonderen door Grimm’s houten speelgoed.

Grimm’s Houten Speelgoed

Grimm’s heeft meerdere soorten speelgoed van hout. Op deze pagina zijn daar velen van te zien. Weten wat voor soorten speelgoed Grimm’s zoal heeft, we sommen het hieronder op:

Grimm’s Regenbogen

De Grimm’s regenboog staat centraal in de Grimm’s-collectie en is een veelzijdig stuk speelgoed dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Het bestaat uit prachtig afgewerkte houten bogen in levendige kleuren die kunnen worden gestapeld, getransformeerd en gebruikt voor diverse spellen. Deze regenbogen stimuleren niet alleen creativiteit, maar helpen ook bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden.

Grimm’s Poppetjes

Grimm’s biedt een betoverende reeks houten poppetjes, variĆ«rend van sprookjesachtige figuren tot eenvoudigere ontwerpen. Deze poppetjes nodigen kinderen uit om rollenspellen te spelen en verhalen te bedenken, waardoor ze hun sociale en emotionele vaardigheden ontwikkelen. De fantasie van een kind gaat met behulp van Grimm’s de vrije loop. De poppetjes zijn echt perfect voor het creĆ«ren van kleine werelden en het stimuleren van fantasierijk spel.

Grimm’s Bouwstenen

Spelen met blokken doet ieder kind graag. Grimm’s heeft ook prachtige blokkensets. De bouwstenen van Grimm’s zijn ontworpen om kinderen te inspireren om te bouwen en te creĆ«ren. Ze variĆ«ren in grootte en vorm, waardoor kinderen complexe structuren kunnen bouwen en hun ruimtelijke intelligentie kunnen ontwikkelen. De combinatie van levendige kleuren en natuurlijke houttinten maakt deze blokken zowel aantrekkelijk als educatief.

Grimm’s Sorteerspeelgoed

Het sorteerspeelgoed van Grimm’s daagt kinderen uit om kleuren en vormen te herkennen en te classificeren. Het helpt bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden en logisch denken. Grimm’s sorteerspeelgoed is zowel leerzaam als leuk, waardoor het een waardevolle aanvulling is in elke speelkamer.

Diverse Creatieve Speelsets

Naast de bovengenoemde speelgoedcategorieĆ«n biedt Grimm’s ook verschillende creatieve speelsets, waaronder puzzels, constructiespeelgoed en meer. Deze sets zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spelen.

Met Grimm’s Speelgoed hebben kinderen toegang tot een uitgebreide wereld van kleurrijke en educatieve mogelijkheden. Elk stuk speelgoed is met zorg en aandacht ontworpen, met als doel het plezier en de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Bij Baby Natura zijn we er trots op deze diverse en stimulerende speelgoedcollectie aan te bieden. Ontdek vandaag nog de magie van Grimm’s houten speelgoed en laat de verbeelding van je kinderen tot leven komen.

Grimm’s Speelgoed kopen

Zoek op deze pagina naar jouw favoriete product van Grimm’s en bestel eenvoudig in onze webshop. Voor 15:00 besteld, is morgen al in huis!

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips, de laatste nieuwtjes en verwarmende acties in mijn mailbox.

Je kunt je op elk moment afmelden.

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact