Retourneren en ruilen

Artikelen die via Baby Natura zijn besteld en niet naar wens zijn kunnen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van rede, na ontvangst geretourneerd worden.

  • De artikelen dienen met de onbeschadigde originele verpakking geretourneerd te worden.
  • De artikelen mogen niet gedragen en/of gewassen zijn en dienen schoon en zonder vlekken te worden opgestuurd.

Als de artikelen hier niet aan voldoen, dan kunnen wij de artikelen niet in ontvangst nemen en worden zij op kosten van de afzender teruggestuurd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen, nadat het artikel door Baby Natura is ontvangen.

Mocht u iets willen ruilen, dan kunt u zelf opnieuw een bestelling plaatsen, de artikelen die retour worden gezonden worden gecrediteerd.

Indien een bestelling gedeeltelijk wordt teruggestuurd kunnen actievoorwaarden (kortingsbonnen, verzendkosten, actiecodes enz) die gekoppeld zijn aan een minimale besteding aanleiding zijn voor een afwijkende terugbetaling.

De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Procedure retourneren:

1. Stuur een mail naar info@babynatura.nl met daarin:

uw naam, adresgegevens, het ordernummer, de artikelnummers van de artikelen welke u graag retour wil sturen en indien gewenst een korte reden van retour. Dit laatste bent u uiteraard niet verplicht.

2. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen en goedgekeurd, dan sturen wij per mail een akkoord. U kunt dan uw retour aanbieden bij een verzender naar keuze. Graag een briefje met daarop ordernummer + naam toevoegen aan het te retourneren pakket.

3. Als wij zijn overgegaan tot terugbetaling, sturen wij u een mail met de bevestiging van de terugbetaling.

Let op: Maak alleen gebruik van deze procedure als je één of meerdere artikelen van je bestelling wilt retour sturen. Als je een verkeerd of kapot artikel hebt ontvangen, neem je contact op via info@babynatura.nl en maak je geen gebruik van deze retour procedure.

Retouradres

Baby Natura
Greveling 5

9654PM Annerveenschekanaal

Speciale bestellingen kunnen niet retour

Producten die niet in onze webshop staan en we dus speciaal voor jou maken/leveren, kunnen niet retour gezonden worden.