🌷 10% korting op gehele website* - gebruik code LENTE10!
Gratis bezorging vanaf 75,-
Verzendkosten slechts 4,95 in NL

Pura

Filter

Jij wil toch ook het beste voor jouw kindje? Dat is waarschijnlijk de reden dat je op onze website terecht bent gekomen! Baby Natura biedt daarom met trots het merk Pura aan. Dit bedrijf maakt plasticvrije producten en is gespecialiseerd in drinkflessen. De meeste baby’s groeien met de fles op, ze krijgen er hun dagelijkse voeding mee binnen. Bewuste ouders willen geen plastic in de mond van hun kindje, het is dan ook belangrijk dat de fles ook vrij is van plastic. Bij ons vind je een groot assortiment Pura producten, voor baby’s, kinderen en voor hun ouders!

Alle 20 producten

 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone rietje

  7,49
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS rietjesfles 325ml grijs

  22,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone tuit 2 stuks

  7,49
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone flesspenen fast-flow

  7,49
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS rietjesfles 325ml aqua

  22,99
 • Silicone Bumper Blauw

  Pura
  Silicone Bumper Blauw

  4,99
 • Pura Universele dop

  Pura
  Universele dop

  7,49
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS tuitfles 325ml aqua

  21,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS speenfles 150ml aqua

  18,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS speenfles 150ml grijs

  18,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone papspeen Y model

  6,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  RVS tuitfles 325ml grijs

  21,99
 • Silicone sport dop aqua

  Pura
  Silicone sport dop aqua

  7,99
 • starterset 325 ml aqua en grijs

  Pura
  starterset 325 ml aqua en grijs

  56,99
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone flesspenen medium-flow

  7,49
 • Pura RVS speenfles 150ml aqua

  Pura
  Silicone flesspenen slow-flow

  7,49
 • Pura RVS thermos sportfles 650 ml

  Pura
  RVS thermos sportfles 650 ml

  32,99
 • Pura Silicone afsluitdisks - 3 stuks

  Pura
  Silicone afsluitdisks – 3 stuks

  7,95
 • Pura Sport rietje aqua

  Pura
  Sport rietje aqua

  7,99
 • Pura RVS thermos sportfles 550ml

  Pura
  RVS thermos sportfles 550ml

  25,99

Het merk Pura

Pura is opgericht in de Verenigde Staten in 2008 met een simpel idee: Mensen een drinkfles bieden die vrij is van plastic en een heel leven meegaat, van baby tot volwassen mens. Het bedrijf maakt plasticvrije producten van heel hoge kwaliteit met een combinatie van RVS en silicone. Dagelijks is het bedrijf bezig om hun producten beter, leuker, veiliger en duurzamer te maken. Ze houden daarbij oog op al hun klanten; baby’s, peuters, jongeren en volwassenen.

De flessen van het merk zijn de eerste en tot nu toe de enige 100% plasticvrije flessen op de markt. Dankzij de vervangbare dop gaan de flessen levenslang mee. Dat plastic niet goed voor ons is, en dat het tegenwoordig overal aanwezig is, dat weten de meeste mensen inmiddels. Daarom kies je als bewuste ouder ook voor plasticvrije producten voor je kleintje. De flessen zijn veel beter voor de gezondheid van je kindje, en bovendien beter voor het milieu. Daarnaast is het aantrekkelijk wat betreft de kosten, want je kunt de fles gewoon blijven gebruiken.

Het motto van het bedrijf is dan ook duidelijk: ‘One Life, One Bottle’

Verschillende soorten producten

Baby Natura biedt een groot assortiment plasticvrije producten van Pura aan. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om je kindje te voeden: RVS flessen in verschillende uitvoeringen en een siliconen speen voor allerlei toepassingen, een silicone tuit, handige afsluitdiscs of een silicone bumper voor bescherming van de fles.

Ook voor een peuter, tiener of jezelf bestaan er allerlei producten. De fles is niet voor niets ontworpen om een leven lang mee te gaan. Vervang de speen voor een silicone tuit voor een peuter of zet er een silicone rietje in voor jezelf. Andere handige producten zijn: Een universele dop, een sportrietje om de fles tijdens het sporten te gebruiken.

Van welk materiaal zijn Pura producten?

De plasticvrije producten van Pura zijn gemaakt van twee materialen: RVS en siliconen. Voor de flessen wordt gebruikgemaakt van roestvrij staal van hoogwaardige kwaliteit. De kwaliteit van het staal is zo hoog dat het bestand is tegen slijtage, daarnaast heeft het staal antibacteriële eigenschappen. Het staal wordt niet aangetast door zure dranken, hierdoor blijft de fles fris van binnen en de smaak van de drank wordt niet beïnvloed.

Alle losse onderdelen, zoals de spenen, bumper, rietje en drinktuit worden gemaakt van siliconen met antibacteriële medische kwaliteit. Pura flessen en hun onderdelen bevatten geen giftige bestanddelen en zijn compleet vrij van BPA, lood, PVC en andere giftige toevoegingen. De plasticvrije producten zijn dan ook absoluut veilig voor jouw kindje en voor jezelf.

Het motto van het bedrijf is One life- One bottle. Een fles van Pura zal dan ook een heel leven mee gaan. RVS gaat namelijk veel langer mee dan plastic, glas of aluminium. Daarnaast zijn de producten 100% recyclebaar, dankzij het roestvrij staal waarmee de flessen gemaakt zijn. De flessen worden bovendien gemaakt van 60% gerecycled RVS. Kies je voor Pura, dan kies je voor een puur, eerlijk, veilig en hip product!

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips, de laatste nieuwtjes en verwarmende acties in mijn mailbox.

Je kunt je op elk moment afmelden.

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact