Persoonlijke inpak/cadeau- service
9,2/10 op basis van 2850+ reviews

Ons verhaal

Voor de geboorte van onze zoon had ik hele andere ideeën over kinderen en het ouderschap. De uitspraak dat je als mens ook opnieuw geboren wordt tijdens de geboorte van je kindje kan ik alleen maar beamen. Floris, onze oudste zoon geboren in 2016, heeft een wereld voor mij doen openen. Als randprematuur geboren mannetje was hij erg prikkel gevoelig, huilde veel en zocht vooral nabijheid van zijn ouders. Om hem te kunnen koesteren en te horen in zijn behoeften heb ik binnen 3 weken na de geboorte de wieg de deur uit gedaan en een co-sleeper gemaakt van een oud ledikant. Ik wist hem te volgen echter had ik geen idee van welke middelen en materialen ik kon inzetten. Dankzij diverse social media kwam ik terecht in het “alternatieve” circuit, dus zo kon het ook…. Ik leerde over strikmutsjes en alle fijne eigenschappen van wol/zijde. Het was een warm bad waarin ik werd omringd door mensen met een natuurlijke visie op (op)voeding en ouderschap. Mijn gevoelens van te willen investeren in hechting en het volgen van de behoeften van mijn kindje werden erkend. De verwarmende en omhullende wollen kleding deed Floris, naast de borstvoeding, groeien als nooit te voren. Hij maakte een enorme inhaalslag. Daarnaast zorgden de strikmutsjes voor een ontspannen mannetje wat de wereld veel beter aan kon. En heb ik geleerd hoe ik Floris kon dragen om hem de gewenste nabijheid te kunnen bieden. Ik werd een ontspannen en relaxte ouder.

In januari 2019 is onze Oscar geboren, alle kennis en ervaringen die ik dankzij en samen met Floris had opgedaan zorgden voor een stukje bezinning in de zwangerschap. Daarnaast ontwikkelde ik een duidelijke visie hoe ik de bevalling, kraamperiode en het eerste jaar levensjaar wilde inrichten. Een prachtige thuisbevalling in bad, was in oktober 2020 dan ook echt het grootste cadeau wat ik mijzelf kon wensen. Arthur was geboren en ons gezin compleet.

over-ons-mij-baby-natura-anouk-van-oostveen-van-de-belt

Kinderen krijgen maakte mij verantwoordelijk, bewust, kwetsbaar maar ook zeker strijdbaar. Ik voel me verantwoordelijk voor de wereld van morgen, welke wereld schenk ik mijn kinderen en hoe kan ik een positief effect hebben op de aarde. Bewuster dan ooit voel ik de footprint die ik achterlaat en ervaar ik dat ik hier invloed op kan hebben. Het maken van duurzame en millieuvriendelijke keuzes is hiervan een automatisch gevolg.

“You must be the change you wish to see in the world” – Ghandi

De drive om te ondernemen was altijd al groot maar het hoe, wat en waar bleef altijd wazig. Tot het moment daar was en de domeinnaam babynatura.nl te koop werd aangeboden. Met een senior webdeveloper als echtgenoot, een gezonde dosis lef en mijn spaargeld ben ik deze uitdaging aangegaan. Want hoe gaaf is het dat ik met mijn eigen webshop Babynatura.nl een stukje van mijn positieve ervaringen met natuurlijke baby- en kinderproducten kan delen met (jonge) ouders. Dat ik een bijdrage kan leveren aan een positief effect op de aarde door het bieden van verantwoorde en natuurlijke alternatieven.

Met zorg en aandacht heb ik het assortiment samengesteld. Alle producten zijn mij bekend en getest door mijzelf en de jongens. De bestelde producten worden door mijn collega’s op persoonlijke wijze ingepakt en verstuurd, zo hoop ik mijn klanten te leren kennen en ze te kunnen verrassen met mijn fijne producten.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel,

Warme groet,

Anouk van Oostveen

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact