🌷 10% korting op gehele website* - gebruik code LENTE10!
9,3/10 op basis van 3050+ reviews
Gratis bezorging vanaf 75,-
GRATIS af te halen in Annerveenschekanaal

Seizoenstafels

Filter

Vind je ook dat het leven met een sneltreinvaart voorbij raast? Zou je ook niet wat bewuster willen genieten van de dag, en zeker van het opgroeien van je kinderen? Richt dan een seizoenstafel in op een vaste plek in huis! Dit is erg leuk om samen te doen met je kinderen, het is leerzaam voor ze en je beleeft bewust de seizoenen samen met je kinderen.

Alle 2 producten

 • Klein dappertje Seizoensplankje Klein Dappertje

  Klein dappertje
  Seizoensplankje Klein Dappertje

  19,95
 • Klein dappertje Mini-seizoenstafel Klein Dappertje

  Klein dappertje
  Mini-seizoenstafel Klein Dappertje

  19,95

Wat is een seizoenstafel?

Een seizoenstafel in een plek in huis die je speciaal ingericht hebt om de seizoenen van buiten naar binnen te brengen. Je kunt dat op een tafel, vensterbank, bijzettafeltje, kast of speciaal gemaakte plank doen. Door dit te doen kun je bewuster met het ritme van de seizoenen leven. Thema’s die buiten leven, zoals vallende bladeren in de herfst, of bloeiende bloemen in de lente worden in huis gehaald om ervan te genieten. Ook kunnen bepaalde jaarfeesten als thema genomen worden, zoals Sinterklaas, Pasen en kerst. Het is erg leerzaam voor kinderen om de wisselingen van de seizoenen mee te maken door middel van een seizoenentafel. Voor de tafel kun je items aanschaffen, maar je kunt ook zelf figuren maken of bepaalde dingen uit de natuur meenemen, zoals gevallen eikels, bladeren en bloemen in de zomer.

De voordelen van een seizoenstafel

Een seizoenentafel biedt veel voordelen, zoals:

 • Je beleeft een seizoen op een veel bewustere manier
 • Het is heel leuk om het samen met je kind te doen
 • Zeer leerzame en vrije manier voor een kind om bewust te worden van de verschillende seizoenen en jaarlijkse feestdagen
 • Het buitenleven haal je naar binnen
 • Het is fijn voor kinderen om een duidelijke structuur te hebben in een jaar
 • Je viert het jaar op een bewuste manier met het hele gezin
 • Het is een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen
 • Gekochte producten kunnen makkelijk gecombineerd worden met items uit de natuur
 • De stekers voor de seizoenentafel kunnen al vanaf de geboorte gebruikt worden.

Wat voor producten zijn er allemaal voor een seizoenentafel?

Op een seizoenentafel kun je alles plaatsen dat past in het thema van dat seizoen. Je kunt daarbij denken aan voorwerpen die je in de natuur gevonden hebt: Bloemen, stenen, een mooi plaatje, een kaart, kleine speelgoed items of figuren die je zelf of samen met je kinderen gemaakt hebt. Hierdoor wordt de seizoenstafel een gezellige en levendige plek in huis. Een mooie afspiegeling van het seizoen en het moment van het jaar. Bij Babynatura kun je ook prachtige items kopen die je aan je seizoenentafel kunt toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie steker van hout waar een leuk figuur op zit, zoals een zeilboot, meloen of kopje koffie. In de houten steker zitten nog twee gaten waar andere stekertjes in gestoken worden. Je hebt daarbij keus uit veel verschillende figuren, die allemaal met bepaalde seizoenen te maken hebben. Enkele leuke voorbeelden: Een ster steker, een bootsteker, een regenboogsteker of een kerstboomsteker. Neem rustig een kijkje in ons ruime assortiment en zoek leuke items uit voor jouw seizoenstafel!

Seizoenstafel

Altijd op de hoogte van de laatste acties

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips, de laatste nieuwtjes en verwarmende acties in mijn mailbox.

Je kunt je op elk moment afmelden.

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact