Bezorging – veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat mijn bestelling verzonden is?

Per mail ontvang je een bevestiging dat jouw bestelling is aangemeld voor verzending. Met de bijbehorende Track and Trace code kan je zien of jouw pakket als is aangeboden bij PostNL. Tenzij je bij het afrekenen hebt gekozen voor de levering “Brievenbuspost” à 2,59, deze verzending is zonder Track and Trace. Wanneer we jouw artikel(en) naar de brievenbus hebben gebracht sturen we jou een mail dat jouw bestelling is verzonden.

Kan ik mijn bestelling volgen via een Track & Trace?

Jouw verzending kan je volgen via een Track and Trace. De code van de Track and Trace ontvang je na verzending in je mailbox. Tenzij je bij het afrekenen hebt gekozen voor de levering “Brievenbuspost” à €2,49, dit wordt verzonden zonder Track and Trace. Heb je een kleine bestelling en wil je toch graag een Track and Trace code ontvangen, kies dan bij het afrekenen voor de levering “Brievenbuspakket” à €3,49.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Binnen Nederland:
Geen verzendkosten bij een bestelling boven €65,-
Brievenbuspost tot en met 100 gram (zonder Track and Trace ) – €2,79
Brievenbuspakket (met Track and Trace) – €3,49
Pakketpost (met Track and Trace) – €4,95
Pakketpost afleveren bij PostNL servicepunt (met Track and Trace) – €4,95
Geen verzendkosten boven € 65,-!


Binnen Europa
België en Duitsland met track and trace
Standaard verzendkosten € 7,95
Geen verzendkosten boven € 100,-!

Kan ik de bestelling ook afhalen?

Zeker, je bent meer dan welkom om langs te komen in Annerveenschekanaal. Wanneer je dit wenst kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Ik zal dan dezelfde dag nog contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Plaats je jouw bestelling voor 14.00 uur dan wordt deze in principe dezelfde dag nog verzonden via PostNL. In de meeste gevallen zal de aflevering van jouw bestelling de eerstvolgende dag plaatsvinden, m.u.v. zondag en maandag.

Mijn bestelling staat op verzonden, maar ik heb hem nog niet ontvangen.

Naar verwachting wordt jouw pakket, indien voor 14.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Echter bezorgd PostNL niet op zondag en maandag. Bij (brievebus)pakketten met een Track and Trace kun je de zending zelf volgen. Mocht er desondanks toch iets niet goed gaan neem dan contact met ons op via info@babynatura.nl.

Cadeautip!

© 2007 - 2021Baby Natura- Alle rechten voorbehouden