Muziekdoos Paddenstoel
€ 37,45 Bestellen


De Noest 4010

Beschikbaarheid:
Dit product is tijdelijk niet op voorraad.

Afm: 13 x 13 x 5 cm

Meer details

  Muziekdoos Paddenstoel

  Als het touwtje wordt uitgetrokken gaat het muziekje spelen en stopt als het kaboutertje achter het raampje is aangekomen. Het kaboutertje zit namelijk aan het trekkoord vast, die trek je samen met het koord omlaag. Als het muziekje speeld gaat hij langzaam met het koord omhoog, tot hij weer 'thuis' is.

  Muziek: Wiegenlied, Schubert.

  Afmetingen: 13 x 13 x 5 cm

  Atelier: De Noest

  Productie en materialen:
  Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.

  Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten.

  We hechten grote waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. We passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat we een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking.

  Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.

  De Noest is een Nederlandse producent.

  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Muziekdoos Paddenstoel

  Muziekdoos Paddenstoel

  Afm: 13 x 13 x 5 cm

  Schrijf je eigen review