Schapenvacht Wit - klein
€ 46,71

Bestellen

€ 54,95 incl. BTW

-15%


Heitmann 80 natuur wit

5 items op voorraad

Aanbieding!

Lamsvacht - Maat 80x60cm

Meer details

Trendy Schapenvacht kleur wit

Een 100% echt schapenvacht, schitterend glanzend en uitermate zacht. Het schapenvacht lamsvel is zowel voor esthetische doeleinden te gebruiken, alsook om zijn zachtheid en warme comfort.

Ideaal vachtje voor Yoga en Meditatie.

Het schapenvacht lamsvel is getest schadenstof-vrij;

OEKO-TEX leather standard www.oeko-tex.com/leaterstandard

De lamsvacht is geschoren op ca. 70 mm.

Omdat deze vachten zijn geschoren op 70mm raden wij aan om voor uw baby een speciaal vacht dat op 30mm geschoren is te gebruiken. Zie elders in deze categorie.

Een schapenvacht (-lamsvel) is heerlijk om op te liggen omdat de zachte wol warmte regulerend is; warmte absorberend in de zomer en warmte gevend in de winter.

De natuurlijk lanoline die wol bevat zorgt ervoor dat dit lamsvacht een antibacteriële werking heeft. Daardoor hoeft wol niet vaak gewassen te worden; het heeft een zelfreinigende werking.

Let op: De vacht op de afbeelding is een groot vacht (100x68cm), het betreft hier een kleinere vacht van 80x60 cm (De lengte is 80 cm en de breedte is 60 cm, gemeten op het langste/breedste gedeelte van de vacht).

merino schapenvachten

Afmetingen: 80x60 cm

Wasvoorschrift:

Hoeft niet gewassen voor gebruik. Let op; door wassen kan de vacht krimpen.

  • De lamsvacht is machine wasbaar op 30oC (niet op een hoog toerental centrifugeren).
  • Gebruik een ecologisch wolwasmiddel of het wolwasmiddel speciaal ontwikkelt voor een schapenvacht dat verkrijgbaar is in onze shop.
  • Doe de schapenvacht nooit in de droger, leg het vel niet op de verwarming of in de volle zon te drogen, maar in de schaduw of binnen op het wasrek.
  • Tijdens het drogen de schapenvacht af en toe in vorm trekken/uittrekken zodat deze niet gaat krullen en soepel blijft. Na het drogen de schapenvacht met een harde borstel uitkammen, zo blijft de vacht mooi en heerlijk zacht.
  • Was de schapenvacht liever niet, wol reinigt zichzelf, even uithangen in de ochtenddauw is een weldaad voor de wol. Vlekken kun je beter plaatselijk met wat water en zeep en uitspoelen.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Schapenvacht Wit  - klein

Schapenvacht Wit - klein

Lamsvacht - Maat 80x60cm

Schrijf je eigen review