Schapenvacht medicinaal gelooid

54,95

Medicinaal gelooid schapenvacht

Selecteer je kleur
Wissen
Artikelnummer: 910 Categorie:

Beschrijving

Heerlijk zacht schapenvacht lamsvel voor de baby om op te liggen, voor op de grond of in de box.

Het schapenvacht lamsvel is Medicinaal gelooid (Relugan; chroom en aluminium vrije methode).

De lamsvacht is geschoren op ca. 30 mm.

Een schapenvacht (-lamsvel) is heerlijk om op te liggen omdat de zachte wol warmte regulerend is; warmte absorberend in de zomer en warmte gevend in de winter.

Lamsvachten bieden geweldige slaapbevorderende en kalmerende eigenschappen aan baby’s en jonge kinderen.

De natuurlijk lanoline die wol bevat zorgt ervoor dat dit lamsvacht een antibacteriële werking heeft. Daardoor hoeft wol niet vaak gewassen te worden; het heeft een zelfreinigende werking.

Merino Lamsvachten

Het schapenvacht lamsvel is in 3 verschillende Lengtes verkrijgbaar:

70-80 cm 1ste klas lamsvacht van het Australische Merino schaap. Kleur: Goud/Geel

80-90 cm 1ste klas lamsvacht van het Australische Merino schaap. Kleur: Goud/Geel

90-100 cm Lamsvacht van het Merinoschaap uit Argentinië. Kleur: Goud/Geel

(90-100 cm betekend: de lengte is 90 tot 100 cm, 80-90 cm betekend de lengte is 85 tot 95 cm, de maat geeft dus niet de breedte van het vel aan)

Kleur: Baby vachten worden niet gekleurd of gebleekt. De gelige kleur ontleend het vacht aan de manier van looien en het soort vacht. Er kunnen verschillen in kleur zijn per vacht.

Merk: Heitmann

Wasvoorschrift:

  • De lamsvacht is machine wasbaar op 30oC (niet op een hoog toerental centrifugeren).
  • Gebruik een ecologisch wolwasmiddel of het wolwasmiddel speciaal ontwikkelt voor een schapenvacht – lamsvacht dat verkrijgbaar is in onze shop.
  • Doe het schapenvacht lamsvel nooit in de droger, leg het vel niet op de verwarming of in de volle zon te drogen, maar in de schaduw of binnen op het wasrek.
  • Tijdens het drogen het schapenvacht lamsvel af en toe in vorm trekken/uittrekken zodat deze niet gaat krullen en soepel blijft. Na het drogen het schapenvacht lamsvel met een harde borstel uitkammen, zo blijft het schapenvacht lamsvel mooi en heerlijk zacht.
  • Was het schapenvacht lamsvel niet te vaak, wol reinigt zichzelf, even uithangen in de ochtenddauw is een weldaad voor de wol.

Extra informatie

Lengte

70-80 cm, 80-90 cm, 90-100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schapenvacht medicinaal gelooid” te beoordelen
© 2007 - 2020Baby Natura- Alle rechten voorbehouden

Vol. trots en met veel plezier mag ik jullie op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen bij Baby Natura. Vanaf deze week ben ik, Anouk, officieel de nieuwe eigenaresse van deze prachtige naam.

Al ruim 12 jaar is Baby Natura een begrip op het gebied van natuurlijke en duurzame baby- en kinderproducten. Zo heeft Baby Natura bijvoorbeeld al vele baby’s en kinderen kunnen omhullen met de fijne eigenschappen van wol en zijde kleding. Daarnaast zijn de lamsvachten een bekend artikel uit het assortiment.

Met de doorstart van Baby Natura hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere wereld. Door het aanbieden van pure natuurlijke producten wil ik ouders graag laten kennismaken met de vele voordelen die deze producten bieden. Samen maken we de wereld van morgen.

Aan de achterkant wordt hard gewerkt om de website weer in de lucht te krijgen met een frisse look. Daarnaast ben ik druk in contact met verschillende leveranciers om de webshop gevuld te krijgen met prachtige producten.

Hou onze site en socials goed in de gaten, binnenkort meer over mijzelf en uiteraard wanneer de lancering plaats zal vinden!

Warme groet,
Anouk

Baby Natura