Uitverkoop: Mutsen

 • Wollen Long Beanie Hazel

  Maat: 50-54

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 6,75

  Bekijken
 • Wollen Orenmuts Paars

  Maat: 42-44

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 12,70

  Bekijken
 • Wollen Bivakmuts Paars

  Maat: 42-44

  Aanbieding!  
  € 10,50

  Bekijken

wollen babykleding

Organic babykleding en kinderkleding van biologische wol:
Een warme wollen jas van biologische wol van het Merino schaap houdt het kind warm en droog. Een wollen jasje heeft namelijk een vochtopnemend vermogen van 40%. Daarom is een wol jasje een echte aanrader!

wollen jassen en wollen vesten

Naast onze wollen jassen en wollen vesten hebben we ook een wollen babypak (hansop) om de gure winterkoude te trotseren!

Wollen babykleding is er vanaf maat 56 t/m maat 128 (wollen kinderkleding).

wollen sjaal, wollen baby wanten & wollen baby muts

Ook verkoopt Baby Natura prachtige wollen kinder sjaals (wollen baby sjaal), wollen kinder wanten (wollen baby wanten) en wollen kinder mutsen (wollen baby muts).

wollen kinderkleding

Onze merken voor wollen babykleding en wollen kinderkleding zijn Duitse merken die hun wollen kinderkleding volledig in eigen fabriek in Duitsland maken. Omdat de wollen kleding geproduceerd wordt in Duitsland, zijn de kilometer afstanden beperkt, wat bijdraagt aan een schoner klimaat.

Onze organic babykleding en organic kinderkleding van biologische wol, komt van de volgende leveranciers:
Reläx Reiff Strickwaren, Disana en Cosilana .

Deze producenten zijn lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN) en/of Global Organic Textile Standard (GOTS) en/of Demeter Keurmerk en zij houden zich in de productie van haar organic kleding aan de gegeven richtlijnen van IVN en/of GOTS en/of Demeter.