Wikkeltruitje Wol Grey
Wikkeltruitje Wol Grey
€ 27,95

Bestellen

1 item op voorraad

Maat: 50-56 t/m 86/92

Meer details

Prachtig gebreid truitje van zachte Bio wol

Prachtig gebreid truitje van zachte scheerwol van het Merino schaap. De wol komt van gecontroleerde biologische dierhouderijen (kbT). Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend en de natuurlijke lanoline heeft een antibacteriële werking.

Het truitje hoeft niet over het hoofd aan en uit getrokken te worden, want het heeft een kimono-style sluiting met knoopjes langs de zijkant.
Smaakvol klassiek vormgegeven truitje!

Kleur: Grijs/Bruin

Het truitje is in combinatie met het gebreide broekje een prachtig setje, zie subcategorie: Broeken

Lees voor het wol-wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

Merk:  Popolini 

Over Popolini:

Popolini is een producent in GOTS gecertificeerde biologische kleding voor baby's en kinderen. 
Daarnaast is het moederbedrijf ‘BMK Trade and Distribution Company’ een groothandel in Babyproducten met het hoofdkantoor in Wenen (Oostenrijk). 
Er werken ca. 75 mensen voor deze Company, verdeeld over de productie, distributie, verkoop, groothandel en detailhandel.
20 jaar geleden is Popolini begonnen als ‘Popolini Luierhuis’ voor innovatieve wasbare luierpakketten en nieuwe luiersystemen.


GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds meest bekende certificaat voor biologisch geproduceerde textiel. Dit certificaat zorgt niet alleen voor de strengste richtlijnen voor de teelt en verwerking van natuurlijke stoffen, maar voldoet ook aan de eco-sociale normen en garandeert eerlijke arbeidsomstandigheden.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Wikkeltruitje Wol Grey

Wikkeltruitje Wol Grey

Maat: 50-56 t/m 86/92

Schrijf je eigen review