Rompertjes

Subcategorieën

Wollen Romper

Een wollen rompertje zorgt voor een goede regulatie van de lichaamswarmte en is daardoor een echte aanrader voor baby's.

Een wollen romper houdt de warmte vast zonder te verhitten omdat wol zowel lucht als vocht doorlaat. De krulling van de vezels zorgt voor een isolerend en warmte regulerend effect

Een wollen romper is vuil-en waterafstotend en de natuurlijke lanoline, zorgt voor een antibacteriële werking.

wol zijde romper

De zijde in de wol zijde romper maakt dat deze rompertjes nog zachter voor de huid zijn en zorgt er tevens voor dat de romper wol zijde langer mee gaat!

Romper van biologisch katoen

Wanneer je kiest voor een katoenen rompertje, kies dan voor een romper van biologisch katoen. Biologisch katoen is vrij van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de huid. Daarom is voor baby's en zeker prematuur baby's een rompertje van biologisch katoen ipv regulier katoen zeer aan te raden. Chemische rest stoffen hebben namelijk een irriterende werking op ons organisme.

biologisch katoenen rompertje

Ook voor baby's met een allergie- gevoelige huid zoals eczeem is een biologisch katoenen rompertje ideaal.

Organic babykleding

Organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen is vrij van giftige stoffen. Veel baby's en kinderen hebben last van eczeem, dan is organic kleding echt een uitkomst. Baby's en kinderen met eczeem en allergieën zijn namelijk juist gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in het reguliere katoen.