Ondergoed

 • Bermuda Wol Zijde Natuur

  Maat: 92

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 7,50

  Bekijken
 • Boy's Boxer Katoen Blauw

  Maat: 140

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 4,90

  Bekijken

organic baby en kinder ondergoed

Baby Natura heeft een breed assortiment organic baby ondergoed en organic kinder ondergoed.
Je kunt kiezen uit ondergoed van wol of ondergoed van biologisch katoen.

wollen baby en kinder ondergoed

Wollen baby ondergoed en wollen kinder ondergoed, zorgt voor een goede regulatie van de lichaamswarmte en is daardoor een echte aanrader.
Wollen ondergoed houdt de warmte vast zonder te verhitten omdat wol zowel lucht als vocht doorlaat. De krulling van de vezels zorgt voor een isolerend en warmte regulerend effect
Wollen ondergoed is vuil-en waterafstotend en de natuurlijke lanoline, zorgt voor een antibacteriële werking.

wollen hemd en wollen onderbroek

Onze wollen hemdjes en wollen onderbroekjes hebben een percentage zijde mee geweven in de wol, dat maakt dat de wollen hemden en wollen onderbroeken nog zachter voor de huid zijn en het verstevigt de wol, zodat het wol zijde ondergoed langer mee gaat!

ondergoed van biologisch katoen

Wanneer je kiest voor katoenen ondergoed, kies dan voor ondergoed van Biologisch katoen. Organic katoen is vrij van chemische stoffen die schadelijk zijn voor de huid. In niet- biologisch katoen zitten rest stoffen van chemicaliën, deze hebben een irriterende werking op de huid! Organic babykleding en organic kinderkleding zijn vrij van giftige stoffen. Veel baby's en kinderen hebben last van eczeem, dan is organic ondergoed echt een uitkomst. Baby's en kinderen met eczeem en allergieën zijn namelijk juist gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in het reguliere katoen.

biologisch ondergoed

Ons biologisch ondergoed komt van de volgende leveranciers:
Lotties en Cosilana.

Deze producenten zijn lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN) en/of Global Organic Textile Standard (GOTS) en zij houden zich in de productie van haar organic kleding aan de gegeven richtlijnen van IVN en/of GOTS.