Kinder Legging Mix Grijs Melange
€ 13,95

Bestellen

12 items op voorraad

Maat: 92 t/m 152

Meer details

DE COMBINATIE VAN KATOEN, WOL EN ZIJDE:

De combinatie van katoen, wol en zijde, verenigt drie verschillende kwaliteiten: Katoen is sterk en heeft een goede weerstand tegen slijtage; Wol is warmte regulerend en antibacterieel door zijn natuurlijke lanoline; Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.
Een ideale combinatie dus.

Deze combinatie is speciaal ontwikkelt om in de machine gewassen te kunnen worden, bij 30C op een laag toerental met het wolwasprogramma.

Maat 92 t/m maat 152. 

De broek is geschikt als pyjamabroek of onderbroek, maar ook als legging onder een korte broek of onder een jurk of rok.

Lees voor het wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

KLEUR: grijs GEMÊLEERD

De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een 'Legging Mix Plum Melange' en een 'Hemd Mix Plum Melange', dan is de kleur gelijk!

Merk: Cosilana

Alle Cosilana kleding is vrij van chemische en toxise hulpstoffen en dus ook niet behandeld met anti-krimp en anti-kreuk stoffen. Hierdoor kan de kleding meteen aangetrokken worden en hoeft niet eerst gewassen te worden. 
Houdt wel rekening met een krimppercentage van ca 4% na wassen en dragen.

COSILANA IS LID VAN DE GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana. 
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

WASVOORSCHRIFT

Op 30°C in de machine, centrifugeren op een laag tourental, niet in de droger.
Lees het uitgebreide wasvoorschirft op onze website nog even door voor wol- en wolcombinaties:

https://www.babynatura.nl/info/wassen/

MIX WOL-KATOEN-ZIJDE

Cosilana heeft met haar wol/katoen/zijde mix van 45% zuivere biologische wol en 35% biologische katoen en 20% zijde, een prachtig kwaliteits mix weten te bereiken. De verschillende kwaliteiten van wol, katoen en zijde worden optimaal benut. De wol-katoen-zijde mix heeft een speciale behandeling ondergaan, zonder toxise stoffen, zoals chloor.
De zuivere wol biedt dankzij zijn speciale karakter een hoog draagcomfort, maar is zeer gevoelig. Vanwege zijn speciale structuur is wol sterk beïnvloedbaar door mechanische behandeling, vooral als het nat is (tijdens het wassen). Door de wol te mengen met katoen worden de wol-kwaliteiten behouden en haar gevoelige structuur versterkt.
De katoen is van gecontroleerde ecologische productie in wereldwijde projecten, gecertificeerd door CERES, ECOCERT of Control Unions Certications. 
Noch in de teelt, noch in de oogst of in de industrie worden toxische elementen gebruikt. De volledig natuurlijke katoen biedt een grotere stabiliteit en duurzaamheid aan de kledingstukken.
De structuur van wol biedt een comfortabel klimaat voor het lichaam, terwijl katoen het ondersteunt door een lucht-film en zo een warmteopslag creëert. Tegelijkertijd transporteert katoen de luchtvochtigheid naar de wol die het naar de lucht uitstoot. 
De gladde zijde zorgt voor een comfortabel draagcomfort en maakt dat de stof zeer huidvriendelijk is.
Door deze mix creëert Cosilana een machinewasbaarheid tot 30° C.
Cosilana bereikt hiermee een machine wasbaarheid van haar product zonder toxische methoden (toxische methoden worden zeker regulier, maar zelfs bij andere ecologische merken, helaas wel toegepast op wol, sommige ecologische merken maken gebruik van een onnatuurlijke 'film-laag' (PU-coating) over de (biologische-) wol, zo maken zij op een onnatuurlijke manier de wol machine-wasbaar).
Wij zijn heel blij dat 
Cosilana een zuiver natuurlijke manier ontwikkeld heeft om de wol wasbaar te maken.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Kinder Legging Mix Grijs Melange

Kinder Legging Mix Grijs Melange

Maat: 92 t/m 152

Schrijf je eigen review