Kinder Legging Mix Bruin Melange
€ 13,95

Bestellen

10 items op voorraad

Maat: 92 t/m 152

Meer details

DE COMBINATIE VAN KATOEN, WOL EN ZIJDE:

De combinatie van katoen, wol en zijde, verenigt drie verschillende kwaliteiten: Katoen is sterk en heeft een goede weerstand tegen slijtage; Wol is warmte regulerend en antibacterieel door zijn natuurlijke lanoline; Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.
Een ideale combinatie dus.

Deze combinatie is speciaal ontwikkelt om in de machine gewassen te kunnen worden, bij 30C op een laag toerental met het wolwasprogramma.

Maat 92 t/m maat 152. 

De broek is geschikt als pyjamabroek of onderbroek, maar ook als legging onder een korte broek of onder een jurk of rok.

Lees voor het wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

KLEUR: bruin GEMÊLEERD

De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een 'Legging Mix Bruin Melange' en een 'Hemd Mix Bruin Melange', dan is de kleur gelijk!

Merk: Cosilana

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana. 
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Kinder Legging Mix Bruin Melange

Kinder Legging Mix Bruin Melange

Maat: 92 t/m 152

Schrijf je eigen review