Broeken & Babysuits

Organic babykleding en kinderkleding van biologische wol

Baby Natura verkoopt biologisch babykleding van katoen en wol of de combinatie wol zijde of de combinatie katoen wol zijde.

wollen broek

Een warme wollen broek van biologische wol van het Merino schaap houdt de beentjes warm en droog. Een wollen babybroekje heeft namelijk een vochtopnemend vermogen van 40%. Daarom is een wollen broekje een echte aanrader!

wollen babypak

Naast onze wollen broekjes en wollen trappelbroekjes hebben we ook een wollen babypak (- hansop ) om in te slapen of om in te spelen, voor baby's: wollen babypakje t/m kleuter maten: wollen kinder pyjama pak.

Wollen babykleding is er vanaf maat 56 t/m maat 128 (- wollen kinderkleding).

Onze merken voor wollen babykleding en wollen kinderkleding zijn: Reläx Reiff Strickwaren, Cosilana en Disana.

Deze Duitse merken maken hun wollen kinderkleding volledig in eigen fabriek in Duitsland. Omdat de wollen kleding geproduceerd wordt in Duitsland, zijn de kilometer afstanden beperkt, wat bijdraagt aan een schoner klimaat.

Organic babykleding van biologisch katoen

Organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen is vrij van giftige stoffen en dus zeer geschikt voor de tere kinderhuid en de allergie gevoelige huid.
Veel baby's en kinderen hebben last van eczeem, dan is organic kleding echt een uitkomst. Baby's en kinderen met eczeemen allergieën zijn namelijk juist gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in het reguliere katoen.

Onze organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen en biologische wol, komt van de volgende leveranciers:
Serendipity, Lotties, Popolini, Living Crafts, Reläx Reiff Strickwaren, Disana en Cosilana .

Deze producenten zijn lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN) en/of Global Organic Textile Standard (GOTS) en/of Demeter Keurmerk en zij houden zich in de productie van haar organic kleding aan de gegeven richtlijnen van IVN en/of GOTS en/of Demeter.