Bugaboo Voetenzak Marine
€ 143,99

Bestellen

€ 239,99 incl. BTW

-40%


Kaiser 65120 22 Cameleon/Bufallo

1 item op voorraad

Aanbieding!

Bugaboo Cameleon en Bufallo 

Meer details

lamswollen voetenzak voor bugaboo

Direct leverbaar in Marine. 

Prachtige duurzame lamswollen (schapenvacht) voetenzak uit één stuk lamsvel gemaakt, (op 25-30 mm lengte geschoren).

Deze zak is precies passend gemaakt voor de Bugaboo Cameleon 3 vanaf 2013 en de Bugaboo Bufallo.

Deze Bugaboo voetenzak reguleert de warmte van het kindje optimaal. Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend, de natuurlijke lanoline heeft een antibacteriële werking. Wol is bij uitstek de stof die warmte reguleert door zijn ademend vermogen.

De externe stof is van wind- en waterafstotende Polyamide

De voetenzak is Relugan medicinaal gelooid. Vrij van chemische verwerkingsmiddelen.

De voetenzak kan in twee delen van elkaar worden los geritst. Zo kun je in de zomer ook alleen het onderste gedeelte, op het zitvlak van de kinderwagen, gebruiken.

Kleur: Zwart

Andere Kleuren: Wij leveren de voetenzak standaard in de kleur Zwart. Dit houdt in dat u voor de Zwarte voetenzak aanspraak maakt op uw herroepingsrecht (artikel 6 van onze algemene voorwaarden). Maar mocht u een andere kleur willen dan kan dat. Let wel op! Omdat wij de voetenzak speciaal voor u bestellen heeft u bij andere kleuren dan Zwart geen recht op uw herroepings recht. U moet het product van ons afnemen. (Alleen bij fabricage fouten wordt het product door de leverancier vervangen of gerepareerd). Kiest u voor de kleur zwart, dan heeft u wel aanspraak op uw herroepingsrecht, omdat wij deze kleur standaard aanbieden in onze shop. 

Mocht u een andere kleur dan zwart kiezen, geeft dit dan aan tijdens het bestelproces in het daarvoor bestemde notitie vakje.

Leverbaar in de kleuren: Marine, Antraciet, Zwart, Zand, Rood, Bruin, Roze, Blauw, Groen, Jeans, Schlamm (-Modder), Kaki (-Olijfgroen).

Levertijd: De voetenzak wordt niet uit voorraad geleverd, maar speciaal voor u besteld (ook de zwarte kleur) bij onze leverancier Kaiser in Duitsland. Levertijd ca. 2 weken.

De voetenzak is eerst in de reiswieg van de kinderwagen te gebruiken en daarna in de buggy.

Afmetingen: 95 x 45 cm

Merk: Kaiser

BESCHERMING TOT -15 GRADEN

Lamwollen voetenzakken beschermen in de winter tegen de kou aflopend tot - 15 graden.

De voetenzakken zijn te gebruiken voor baby's met een leeftijd van 6-36 maanden.

WASVOORSCHRIFT VOOR WOLLEN VOETENZAK 

Bekijk het filmpje en u weet precies hoe u de voetenzak moet onderhouden.
Het filmpje geldt voor al onze lamsvel (-schapenvacht) voetenzakken! 

OEKO-TEX STANDARD 100

De kwaliteit van Kaiser's lamsvachten is afkomstig van Duitse schapen en wordt dus duurzaam en ecologisch geproduceerd. Gelooid volgens de Oeko-Tex Standard 100 klasse I en TÜV Schadstoffgeprüft. Kaiser's vachten komen van het Merinoschaap die in eerste instantie worden geslacht om hun vlees.

MULESING FREE MERINO WOOL

Baby Natura verkoop geen Merinowol waar bij de schapen Mulesing (-klik) is toegepast! Onze leveranciers maken gebruik van het schapenras: Merino (-klik). 
De dieren worden minimaal naar de Europese maatstaven voor dierenwelzijn behandeld. Bij Merinowollen producten die wij in ons assortiment hebben wordt dus pertinent geen Mulesing toegepast, zoals dat helaas voorkomt in Australië (Mulesing is vrijwillig verboden sinds 2010 in Australië). Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast, omdat in Europa de parasiet waardoor boeren Mulesing toepassen niet voorkomt. Europese wol is dus sowieso Mulesing free.


Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Bugaboo Voetenzak Marine

Bugaboo Voetenzak Marine

Bugaboo Cameleon en Bufallo 

Schrijf je eigen review