30 dagen bedenktijd
Verzendkosten slechts 4,95 in NL
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Vacature allround medewerker Webshop

Heb jij een voorliefde voor detailhandel en ga jij graag de uitdaging aan om mee te draaien binnen alle taken van ons leuke team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wij zoeken iemand die er samen met ons team voor zorgt dat de orders snel en nauwkeurig gereed gemaakt worden. Iemand die affiniteit heeft met duurzaamheid en natuurlijk ouderschap. Iemand die het leuk vindt om buiten de werkzaamheden ook creatief te zijn en zich verder te verdiepen in neven activiteiten van het runnen van een webshop. Kortom een uitdagende en afwisselende functie. Lees jij deze vacature en ben je gelijk enthousiast? Dan gaan wij graag met jou in gesprek voor een mooie werkplek bij Baby Natura.

Wie zoeken wij?

Ben jij de persoon die enthousiast, nauwkeurig en zelfstandig werkt? Die geconcentreerd kan werken en stressbestendig is wanneer het druk is in de feestmaanden? Ben jij minimaal 10 uur beschikbaar (werken onder schooltijd mogelijk) en woon je in omgeving Veendam/Gieten/Annen? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken op de locatie Greveling 23 te Annerveenschekanaal.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

  • Het picken van orders
  • Controleren van de bestelling
  • Samenstellen en inpakken van bestellingen
  • Magazijn beheer
  • Klantenservice

En voor de echte digitale duizendpoot hebben we nog aanvullende werkzaamheden zoals productfotografie, product teksten schrijven, sociale media bijhouden, producten aanmaken in de webshop.

 Wat zijn je werktijden?

Je werkdagen en tijden zijn in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar de maandag, woensdag en vrijdag. Mocht dit je niet passen, laat gerust weten welke dagen je beschikbaar bent. Minimaal 10 – maximaal 20 uur.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een bedrijf waar hard werken en samen mooie dingen bereiken het doel is. We zijn dan ook erg trots op het feit dat we hard groeien en dat er steeds meer leuke en enthousiaste mensen bij ons werkzaam zijn!

Wij bieden je een marktconform salaris (CAO Retail) met daarbij mooie secundaire arbeidsvoorwaarden,  werken in een omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief en een goede pensioenregeling. Maar daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om te leren en te groeien in werkzaamheden waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wie zijn we?

Wij zijn Baby Natura. Een jong, snel groeiend en gezellig bedrijf in Annerveenschekanaal dat zich met haar webshop richt op duurzaam en natuurlijk ouderschap. We versturen dagelijks bestellingen die zijn aangekocht in onze webshop. Ons doel is onze klanten blij maken met een snelle duurzame levering en goede service.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Stuur je motivatie met CV naar Anouk van Oostveen via info@babynatura.nl

Heb je nog vragen? Mail gerust naar info@babynatura.nl

Wij zijn erg benieuwd naar je reactie!

Baby Natura - klantenservice
Hulp & ondersteuning

Hulp nodig? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

ga naar
Onze Klantenservice

© 2007 - 2024Baby Natura- Alle rechten voorbehouden -   Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Contact