Uitverkoop: Maillots

 • Legging Katoen Jeans

  Maat: 56-62 t/m 80-86

  Aanbieding!  
  € 5,75

  Bekijken
 • Legging Katoen Lilie

  Maat: 56-62 t/m 68-74

  Aanbieding!  
  € 5,75

  Bekijken
 • Legging Katoen Sangria

  Maat: 92/98

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 5,95

  Bekijken
 • Legging Katoen Flieder

  Maat: 104/110 t/m 128/134

  Aanbieding!  
  Vanaf  € 6,45

  Bekijken

Wollen baby maillot en wollen kinder maillot

Wollen babymaillots en wollen kindermaillots zorgen voor een goede warmte regulering.
Het is belangrijk dat kinderen vrij buiten kunnen spelen zonder dat het lichaam al zijn energie moet investeren in het warm houden ervan.

wollen kinderkleding

Wollen kinderkleding is bij uitstek het materiaal dat kinderen helpt warm te blijven zodat zij al hun energie kunnen investeren in hun spel en creatief handelen en denken.

biologisch katoenen maillots

Onze wollen maillots en maillots van biologisch katoen, zijn van de leverancier: Hirsch Natur, Living Crafts, Grödo en Popolini.
De wollen maillots worden gemaakt met een percentage biologisch katoen, dit zorgt ervoor dat de wollen maillot zijn stevigheid houdt en niet gaat 'lubberen' na het wassen en dragen.

Wij verkopen ook maillots van 100% organic katoen, deze maillots volstaan in de warme lente of zomer. Het biologische katoen is zacht voor de huid en heeft geen prikkelende werking op een geïrriteerde huid en eczeem.

baby beenwarmers

Baby Natura verkoopt ook baby beenwarmers (baby legs ) deze zijn ideaal voor baby's die zere billetjes hebben en dus het beste even naakt rond kunnen lopen... Baby beenwarmertjes houden in dat geval de billetjes vrij en de beentjes warm. Ook beschermen baby beenwarmers de benen tijdens het kruipen en kunnen ze natuurlijk ook over een maillot gedragen worden. Baby Beenwarmers zijn ook zeer geschikt om aan te trekken tijdens het dragen in de draagdoek of draagzak.