Mutsje Mix Natuur
€ 5,86

Bestellen

2 items op voorraad

Aanbieding!

Maat: 74/80

Meer details

Mutsje Natuur van katoen, wol en zijde

25% Korting op alle maten - Afgeprijst van € 6,45 (maat 50/56) oplopend tot 7,95 (maat 86/92), de kortingsprijs is al doorgevoerd. 

In de aanbieding wegens uitverkoop!

Let op: Artikelen zijn niet meer na te bestellen. 

Wegens de uitverkoop zijn onze algemene voorwaarden van het retourrecht aangepast. Wilt u artikelen retourneren, dan kunt u dit doen binnen 7 dagen na ontvangst.

Lees voor meer info onze pagina: Producten terugsturen. 

Baby Natura stopt met de verkoop van Kleding en Odeja Beddings, we gaan nog wel door met de verkoop van schapenvachten.

Via het hoofd gaat veel warmte verloren, daarom is het verstandig je kindje een mutsje te laten dragen.

Dit mutsje houdt het voorhoofd vrij, dit is belangrijk want zo kan het kindje zijn overtollige warmte kwijt.

Het mutsje 'Mix' is gemaakt van 45% biologische katoen, 35% wol en 20% zijde.

De combinatie van katoen, wol en zijde, verenigt drie verschillende kwaliteiten. Katoen is sterk en heeft een goede weerstand tegen slijtage; Wol is warmte regulerend en antibacterieel door zijn natuurlijke lanoline; Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.
Een ideale combinatie dus.
De mix katoen, wol en zijde is speciaal ontwikkeld voor de machinewas; 30o C op een laag toerental.

Het mutsje kan het hele jaar door gedragen worden.    

De mutsjes zijn leuk te combineren met de 'Mix' hemdjes en rompertjes in dezelfde kleur. 

Kleur: Natuur

Merk: Cosilana

 

Maat:
Cosilana hanteert kledingmaten voor de mutsjes en geen hoofdmaten. Echter hoofdmaten van baby's schelen enorm. De baby kan qua kledingmaat 50/56 hebben, maar qua hoofdmaat op 74/80 uitkomen!

De mutsjes van Cosilana vallen bij de meeste baby's klein, kies dus liever een maatje groter, of kies 2 maten om thuis te passen en stuur er later 1 retour, u krijgt dan het aankoop bedrag terug (zie ons retourbeleid), u bent dan wel verzendkosten kwijt voor het retoursturen, maar een mutsje past makkelijk in een enveloppe, frankeren met 1 of 2 postzegels is voldoende. (Als u uw bestelling in een enveloppe ontvangt, dan kunt u die gebruiken om artikelen 'retour afzender' te sturen, u hoeft dan niet opnieuw te frankeren!).

Alle Cosilana kleding is vrij van chemische en toxise hulpstoffen en dus ook niet behandeld met anti-krimp en anti-kreuk stoffen. Hierdoor kan de kleding meteen aangetrokken worden en hoeft niet eerst gewassen te worden. 
Houdt wel rekening met een krimppercentage van ca 4% na wassen en dragen.

COSILANA IS LID VAN DE GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana. 
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

WASVOORSCHRIFT

Op 30°C in de machine, centrifugeren op een laag tourental, niet in de droger.
Lees het uitgebreide wasvoorschirft op onze website nog even door voor wol- en wolcombinaties:

https://www.babynatura.nl/info/wassen/

MIX WOL-KATOEN-ZIJDE

Cosilana heeft met haar wol/katoen/zijde mix van 45% zuivere biologische wol en 35% biologische katoen en 20% zijde, een prachtig kwaliteits mix weten te bereiken. De verschillende kwaliteiten van wol, katoen en zijde worden optimaal benut. De wol-katoen-zijde mix heeft een speciale behandeling ondergaan, zonder toxise stoffen, zoals chloor.
De zuivere wol biedt dankzij zijn speciale karakter een hoog draagcomfort, maar is zeer gevoelig. Vanwege zijn speciale structuur is wol sterk beïnvloedbaar door mechanische behandeling, vooral als het nat is (tijdens het wassen). Door de wol te mengen met katoen worden de wol-kwaliteiten behouden en haar gevoelige structuur versterkt.
De katoen is van gecontroleerde ecologische productie in wereldwijde projecten, gecertificeerd door CERES, ECOCERT of Control Unions Certications. 
Noch in de teelt, noch in de oogst of in de industrie worden toxische elementen gebruikt. De volledig natuurlijke katoen biedt een grotere stabiliteit en duurzaamheid aan de kledingstukken.
De structuur van wol biedt een comfortabel klimaat voor het lichaam, terwijl katoen het ondersteunt door een lucht-film en zo een warmteopslag creëert. Tegelijkertijd transporteert katoen de luchtvochtigheid naar de wol die het naar de lucht uitstoot. 
De gladde zijde zorgt voor een comfortabel draagcomfort en maakt dat de stof zeer huidvriendelijk is.
Door deze mix creëert Cosilana een machinewasbaarheid tot 30° C.
Cosilana bereikt hiermee een machine wasbaarheid van haar product zonder toxische methoden (toxische methoden worden zeker regulier, maar zelfs bij andere ecologische merken, helaas wel toegepast op wol, sommige ecologische merken maken gebruik van een onnatuurlijke 'film-laag' (PU-coating) over de (biologische-) wol, zo maken zij op een onnatuurlijke manier de wol machine-wasbaar).
Wij zijn heel blij dat 
Cosilana een zuiver natuurlijke manier ontwikkeld heeft om de wol wasbaar te maken.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Mutsje Mix Natuur

Mutsje Mix Natuur

Maat: 74/80

Schrijf je eigen review