Storchenwiege

 • Storchenwiege Draagzak Blue

  Maat: 3,5 tot 15kg | Oeko Tex

   
  € 104,00

  Bekijken
 • Storchenwiege Draagzak Café

  Maat: 3,5 tot 15kg | Oeko Tex

   
  € 104,00

  Bekijken

Storchenwiege is een familie bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het Oost-Saksische Duitsland. De oprichter is Günther Schwartzer, een textiel producent. Vanaf 1996 heeft hij, na de geboorte van zijn kleindochter, de Storchenwiege draagdoek ontwikkeld. 

Storchenwiege® Draagdoek-stof wordt geproduceerd in een milieuvriendelijk proces en is gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen. De stof is diagonaal elastisch en uiterst duurzaam. De Storchenwiege kwaliteit dankt haar stevigheid aan de multiply katoen garen die in beide draad richtingen wordt gebruikt, de lengte en dwarsrichting.

De Storchenwiege carrier is voortgekomen uit de draagdoek. De babydraagzak is gemaakt van de prachtige Storchenwiege draagdoek stof. Je kunt 'm gebruiken als rugdrager en als buikdrager. Van een leeftijd van 0 t/m 3 jaar. 

De Storchenwiege Baby Carrier heeft voor het kind de geborgenheid van een draagdoek en voor de drager het gebruiksgemak van een draagzak!

In een Storchenwiege draagzak wordt de baby heerlijk gesteund, als door een onzichtbare hand. De delicate kleine wervelkolom wordt naar behoren ondersteund en  de baby voelt zich veilig geborgen.