Spelen

verantwoord speelgoed van natuurlijke materialen

Baby Natura verkoopt verantwoord babyspeelgoed en kinder speelgoed van natuurlijke materialen. Bij Baby Natura vindt je onder andere houten speelgoed van het merk: Grimm's Spiel & Holz Design.

houten speelgoed

Grimm’s houten speelgoed kenmerkt zich door een tijdloos ontwerp en een prachtig kleurenpalet. Babyspeelgoed van Grimm's stimuleert de tastzin van de baby en is met natuurlijke verf gekleurd: 100% non-toxic!

speelgoed van biologisch katoen

Ook verkoopt Baby Natura speelgoed van biologisch katoen, van het merk keptin Jr. Biologisch katoen is vrij van schadelijke stoffen als formaldehyde. Daarom is biologisch speelgoed (speelgoed van biologisch katoen) niet schadelijk voor de huid en is het biologische speelgoed zeer geschikt voor kinderen om alle dagen mee te spelen of te knuffelen.

sophie de giraf - babyspeelgoed van natuurlijk rubber

Naast houten speelgoed verkoopt Baby Natura ook babyspeelgoed van natuurlijk rubber van het merk Valli, waaronder de reeds zeer geliefde Sophie de giraf.
Sophie de Giraf is geproduceerd in Frankrijk en heeft faam gemaakt in Hollywood!
Sophie de Giraf is een 100% ecologisch ‘knijpbeest’ voor baby’s en kinderen.

biologisch boxkleed

En natuurlijk is het ook raadzaam je kindje met al dit natuurlijk speelgoed te laten spelen op een verantwoord boxkleed van biologisch katoen. Wij verkopen verschillende boxkleden in prachtige designs van uitstekende kwaliteit. Bij Baby Natura kunt je kiezen voor een boxkleed van biologisch katoen, een boxkleed van wol of zelfs voor onze ecologische babybox met biologisch boxkleed inbegrepen!