Hemden & Shirts

Subcategorieën

wollen trui of baby shirt

Een warme wollen trui van biologische wol van het Merino schaap houdt je kind warm en droog. Een wollen truitje of wollen baby shirt heeft namelijk een vochtopnemend vermogen van 40%. Daarom is een wollen babytrui en natuurlijk ook de wollen kindertrui een echte aanrader!

wollen babytruitjes

Naast onze wollen babytruitjes en wollen baby longsleeves (wollen T-shirt lange mouw), hebben we ook wollen baby T-shirts (-korte mouw) om in te slapen of om in te spelen. (Natuurlijk hebben we ook de maten wollen kindertrui, wollen kinder T-shirt) Wollen babykleding is er vanaf maat 50-56 t/m maat 128 (- wollen kinderkleding).

Organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen

Biologisch katoen is natuurlijk schoon omdat het geen chemische rest-stoffen bevat uit het productie proces, dat is vriendelijke voor de huid en vriendelijke voor de katoen arbeiders!

organic kleding helpt bij eczeem en allergieën

Als kinderen last hebben van eczeem, dan is organic kleding echt een uitkomst. Baby's en kinderen met eczeem en allergieën zijn gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in het reguliere katoen. En biologisch katoen is juist zacht voor de huid, want het is helemaal schoon!

Koop daarom ook je t-shirts en longsleeves van bio katoen:
Organic baby shirtje, bio baby shirt, kinder T-shirt biologisch katoen, baby T-shirt biologisch katoen, bio kinder T-shirt.

Onze organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen en biologische wol, komt van de volgende leveranciers:
Serendipity, Lotties, Popolini, Living Crafts, Reläx Reiff Strickwaren, Disana en Cosilana .

Deze leveranciers zijn lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN) en/of Global Organic Textile Standard (GOTS) en/of Demeter Keurmerk en zij houden zich in de productie van haar organic kleding aan de gegeven richtlijnen van IVN en/of GOTS en/of Demeter.