Schapenvacht
€ 64,50

Bestellen

4 items op voorraad

Wollen Lamsvacht

Meer details

Heerlijk zacht schapenvacht lamsvel voor de baby om op te liggen, voor op de grond of in de box. Maar ook een ideaal vachtje voor Yoga en Meditatie.

Het schapenvacht lamsvel is Medicinaal gelooid (Relugan; chroom en aluminium vrije methode).

De lamsvacht is geschoren op ca. 30 mm.

Een schapenvacht (-lamsvel) is heerlijk om op te liggen omdat de zachte wol warmte regulerend is; warmte absorberend in de zomer en warmte gevend in de winter.

De natuurlijk lanoline die wol bevat zorgt ervoor dat dit lamsvacht een antibacteriële werking heeft. Daardoor hoeft wol niet vaak gewassen te worden; het heeft een zelfreinigende werking.

merino lamsvachten

Lengte: 95-105 cm Lamsvacht van het Merinoschaap uit Argentinië. Kleur: Goud/Geel

(95-105cm betekend: de lengte is 95 tot 105cm, de maat geeft dus niet de breedte van het vel aan!)

Kleur: Baby vachten worden niet gekleurd of gebleekt. De gelige kleur ontleend de vacht aan de manier van looien en het soort vacht. Er kunnen verschillen in kleur zijn per vacht.

Wasvoorschrift:

Hoeft niet gewassen voor gebruik. Let op door wassen kan de vacht krimpen.

  • De lamsvacht is machine wasbaar op 30oC (niet op een hoog toerental centrifugeren).
  • Gebruik een ecologisch wolwasmiddel of het wolwasmiddel speciaal ontwikkelt voor een schapenvacht - lamsvacht dat verkrijgbaar is in onze shop.
  • Doe het schapenvacht lamsvel nooit in de droger, leg het vel niet op de verwarming of in de volle zon te drogen, maar in de schaduw of binnen op het wasrek.
  • Tijdens het drogen het schapenvacht lamsvel af en toe in vorm trekken/uittrekken zodat deze niet gaat krullen en soepel blijft. Na het drogen het schapenvacht lamsvel met een harde borstel uitkammen, zo blijft het schapenvacht lamsvel mooi en heerlijk zacht.
  • Was het schapenvacht lamsvel niet te vaak, wol reinigt zichzelf, even uithangen in de ochtenddauw is een weldaad voor de wol.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Schapenvacht

Schapenvacht

Wollen Lamsvacht

Schrijf je eigen review