Schapenvacht Gevlekt
€ 44,91

Bestellen

€ 49,90 incl. BTW

-10%

9 items op voorraad

Aanbieding!

Wollen Lamsvacht

Meer details

Lamsvachten van kaiser

Het is helaas niet mogelijk  iedere vacht op de foto te zetten, ze worden geleverd van boven van de stapel, het is dus een verrassing welke kleur het vacht precies heeft. Sommige hebben één enkele bruine vlek, andere zijn in zijn geheel iets vlekkerig. Daardoor kunnen wij deze vachten goedkoper inkopen en tegen een gereduceerde prijs aanbieden.

Heerlijk zacht schapenvacht lamsvel voor de baby om op te liggen, voor op de grond of in de box. Ook een ideaal vachtje voor Yoga en Meditatie.
Het schapenvacht lamsvel is Medicinaal gelooid (Relugan; chroom en aluminium vrije methode).

De Lamsvacht is geschoren op ca. 30 mm.

Een schapenvacht lamsvel is heerlijk om op te liggen omdat de zachte wol warmte regulerend is; warmte absorberend in de zomer en warmte gevend in de winter.

De natuurlijk lanoline die wol bevat zorgt ervoor dat dit schapenvacht lamsvel een antibacteriële werking heeft. Daardoor hoeft wol niet vaak gewassen te worden; het heeft een zelfreinigende werking.

Wasvoorschrift:

Hoeft niet gewassen voor gebruik. Let op door wassen kan de vacht krimpen.
Het Lamsvacht is machine wasbaar op 30oC (niet op een hoog toerental centrifugeren).
Gebruik een ecologisch wolwasmiddel of het wolwasmiddel speciaal ontwikkelt voor een schapenvacht lamsvel dat verkrijgbaar is in onze shop.
Doe het schapenvacht lamsvel nooit in de droger, leg het vel niet op de verwarming of in de volle zon te drogen, maar in de schaduw of binnen op het wasrek.
Tijdens het drogen het schapenvacht lamsvel af en toe in vorm trekken/uittrekken zodat deze niet gaat krullen en soepel blijft. Na het drogen het schapenvacht lamsvel met een harde borstel uitkammen, zo blijft het schapenvacht lamsvel mooi en heerlijk zacht.
Was het schapenvacht lamsvel niet te vaak, wol reinigt zichzelf, even uithangen in de ochtenddauw is een weldaad voor de wol.

Merk: Kaiser

OEKO-TEX STANDARD 100

De kwaliteit van Kaiser's lamsvachten is afkomstig van Duitse schapen en wordt dus duurzaam en ecologisch geproduceerd. Gelooid volgens de Oeko-Tex Standard 100 klasse I en TÜV Schadstoffgeprüft. Kaiser's vachten komen van het Merinoschaap die in eerste instantie worden geslacht om hun vlees.

MULESING FREE MERINO WOOL

Baby Natura verkoop geen Merinowol waar bij de schapen Mulesing (-klik) is toegepast! Onze leveranciers maken gebruik van het schapenras: Merino (-klik). 
De dieren worden minimaal naar de Europese maatstaven voor dierenwelzijn behandeld. Bij Merinowollen producten die wij in ons assortiment hebben wordt dus pertinent geen Mulesing toegepast, zoals dat helaas voorkomt in Australië (Mulesing is vrijwillig verboden sinds 2010 in Australië). Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast, omdat in Europa de parasiet waardoor boeren Mulesing toepassen niet voorkomt. Europese wol is dus sowieso Mulesing free.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Schapenvacht Gevlekt

Schapenvacht Gevlekt

Wollen Lamsvacht

Schrijf je eigen review