Romper Mix Blauw Melange
€ 13,40

Bestellen

11items op voorraad

Maat: 50/56 t/m 98/104

Meer details

  romper katoen wol zijde blauw

  De romper is vervaardigd van 45% biologische katoen, 35% wol en 20% zijde. Deze combinatie is speciaal ontwikkeld om in de machine gewassen te kunnen worden, bij 30C op een laag toerental met het wolwasprogramma. 

  De combinatie van katoen, wol en zijde, verenigt drie verschillende kwaliteiten. Katoen is sterk en heeft een goede weerstand tegen slijtage; Wol is warmte regulerend en antibacterieel door zijn natuurlijke lanoline; Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.
  Een ideale combinatie dus.

  Dankzij de envelopehals glijdt de romper gemakkelijk over het hoofdje bij het aan en het uittrekken.

  KLEUR: LICHT BLAUW GEMÊLEERD

  De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een 'Broek Mix Blauw Melange' en een 'Hemd Mix Blauw Melange', dan is de kleur gelijk!

  Merk: Cosilana

  Maten: 50-56 t/m 98-104 (de maten vallen klein!)

  Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana.
  Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
  Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.


  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Romper Mix Blauw Melange

  Romper Mix Blauw Melange

  Maat: 50/56 t/m 98/104

  Schrijf je eigen review