Pyjama Wol Natuur
€ 30,36

Bestellen

€ 37,95 incl. BTW

-20%

3 items op voorraad

Aanbieding!

Maat: 86/92 t/m 98/104

Meer details

Heerlijk warm wollen pak om in te slapen of om in te spelen, gemaakt van 100% biologische wol. De wol is geweven zoals je dat kent van badstof, maar dan iets fijner. De fabrikant (-Engel Natur), noemt het: Woll-Frottee.

Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend en de natuurlijke lanoline heeft een antibacteriële werking.

Lees voor het wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op onze site: https://www.babynatura.nl/info/wassen/

Dit biologische wollen pak is er vanaf wollen babypakje voor baby's (mt 50/56) t/m wollen kinder pak voor peuters (mt 98/104).

Merk: Engel Natur

Kleur: Natuur

Over Engel-Natur:

Sinds 1982 produceerd Engel kleding van Merinoschuurwol van gecertificeerde biologische veeteelt (kbT) en natuurlijke Merinoschuurwol (kbT) met zijde. Alle gebruikte kleurstoffen zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij van schadelijke AZO-verf. Voor de kleuring van de wollen textiel gebruikt Engel alleen reactieve kleurstoffen, die bijzonder stabiel zijn met de vezel en worden gekenmerkt door een hoge snelheid. Engel gebruikt geen chemische raffinage voor textielafwerking. In principe moeten alle gebruikte stoffen biologisch afbreekbaar zijn en mogen ze geen bodem, lucht of water vervuilen. Alle gebruikte metalen onderdelen zijn nikkelvrij, andere materialen uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen.
In overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie worden rekening gehouden met de aspecten menselijke ecologie en aspecten van productie en verwijdering. Wij zorgen voor korte vervoersafstanden evenals eerlijke arbeidsomstandigheden omdat we in Duitsland vervaardigen.
Als stichter van de werkgroep Naturtexil e.V. en de internationale vereniging van de natuurlijke textielindustrie IVN, zijn we nog steeds toegewijd aan hoge milieu- en sociale kwaliteitsnormen - voor onze huid en het milieu.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Pyjama Wol Natuur

Pyjama Wol Natuur

Maat: 86/92 t/m 98/104

Schrijf je eigen review