100% natuurlijke materialen, vrij van gifstoffen
Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden
Persoonlijke inpak/cadeau- service

Pre-Order Cosilana 2020

Pre-Order Cosilana (sluitingsdatum 6 septbember 2020)
Bestel nu en ontvang 10% korting op je gehele bestelling bij Cosilana.

Baby Natura geeft jou de kans om vanuit de catalogus van Cosilana jouw favoriete producten te bestellen met een aantrekkelijke korting. Geef je kleintje(s) en/of jezelf een omhullende en wollige winter met de prachtige kleding van Cosilana.

Cosilana bied ook dames (onder)kleding aan t/m maat 50.

Hier vind je de complete catalogus van Cosilana;
https://www.cosilana.de/fileadmin/Preisliste-Endkunde/mobile/index.html#p=1

Wil je mee bestellen?
Vul dit excelformulier, sla dit formulier op met als titel “Pre Order + jouw naam” en mail deze naar info@babynatura.nl met daarin de volgende gegevens;
– volledige naam
– telefoonnummer
– e-mailadres

Let op: onder aan het excelformulier wordt ook gevraag om jouw naam + gegevens, vul deze in. Zo weet je zeker dat de bestelde kleding ook bij jou wordt geleverd.

Je krijgt van mij een prijsopgave van de gekozen artikelen, incl totaalprijs. Graag ontvang ik van jou een akkoord zodat ik de officiële factuur kan opmaken en deze jou kan zenden.

Deze pre-order zal besteld worden op 7 september 2020 en uiterlijk 19 september bezorgd worden bij jou thuis. Uiteraard kun je ook producten welke online staan in de webshop toevoegen aan je bestelling, deze zullen worden meegezonden met de geplaatste pre-order.

  • Boven de €65,- gratis verzendkosten.

Let op: een pre-order dient voortijdig betaald te worden, in ruil hiervoor krijg je een korting van 10% op de adviesverkoopprijs. Deze 10% is gebaseerd op het willen behouden van de eerlijke prijs op deze duurzame en eerlijke producten.

Is de betaling niet binnen op het moment van bestellen (7 sept. 2020) dan vervalt de bestelmogelijkheid en worden jouw gewenste artikelen niet mee besteld.

Indien een besteld item niet voorradig is bij Cosilana ontvang je hiervan een mail en een terugbetaling.

Cosilana product voorbeelden

© 2007 - 2021Baby Natura- Alle rechten voorbehouden