Manduca

Er zijn geen producten in deze categorie.

ergonomische babydrager

Bij BabyNatura.nl heb je keuze uit diverse Manduca babydragers. De Manduca Draagzak is een ergonomische babydrager voor pasgeboren baby's vanaf 3,5 kilogram tot kinderen van 20 kilogram (ongeveer 5 jaar).

Manduca draagzak

Het belangrijkste kenmerk van de Manduca Draagzak is dat de baby in een natuurlijke houding in de babydrager zit,  met gespreide beentjes (kikkerpositie; belangrijk voor de heupontwikkeling). Het gewicht van de baby wordt gelijkmatig verdeeld. Daarom is Manduca Babydrager een uitstekende keuze.

Manduca komt regelmatig met verschillende Manduca limited edition babydragers.
Ben je op zoek naar een limited edition  Manduca? Houdt de site van Baby Natura dan goed in de gaten.

manduca new style

De Manduca New Style, is de opvolger van de Manduca Babydrager. De Manduca New Style heeft enkele kleine aanpassingen en daarmee voldoet de Manduca New Style uitstekend aan de suggesties en wensen dan haar vele gebruikers.

Draagdoeken

Daarnaast heb je bij BabyNatura.nl ook nog de keuze uit andere babydragers, namelijk de Mobi Wrap en de Marsupi. De Mobi Wrap is een 100% biologische katoenen draagdoek die als een tweede huid om je baby sluit. De Marsupi is ook een 100% biologische babydrager voor pasgeborenen tot een gewicht van ca. 15 kilogram.