Luierbroekjes- zwemluiers

Er zijn geen producten in deze categorie.

biologisch katoenen luiers

Katoen luiers (ook wel wasbare luisers ) zijn er in veel verschillende soorten. Bij Baby Natura kun je terecht voor de biologisch katoenen luiers van het hoogwaardige Duitse merk: Disana De alles-in-één katoenen luier is door zijn praktische vorm eenvoudig en snel in het gebruik. De zachte, iets geruwde katoen absorbeert veel vocht en is bijzonder comfortabel voor de baby om te dragen. De ingenaaide katoenen-inlegger maakt de luier tot een extra absorberende katoenen luier.
Een katoenen luier, ook wel wasbare luier, zorgt voor minder afval op de grote hoop. Want een wasbare luier is geen wegwerp luier en kan zo meerdere baby's van dienst zijn.

strikluiers

Tevens verkoopt Baby Natura de voordelige strikluiers, ook wel Italiaanse luier genoemd. Deze elastische gebreide luiers geeft de baby alle bewegingsvrijheid die hij nodig heeft, want de luier past zich altijd aan de beweging van de baby aan.

wolbroekje

Als luierbroekje kun je het uitstekend wolbroekje van Disana gebruiken. Dit wolbroekje is van biologische wol van het keurmerk: Demeter .

De eigenschappen van het wolbroekje zijn:

  • Wol laat lucht door en laat de babyhuid ademen. De temperatuur van de huid onder het Wolbroekje bedraagt tussen de 34°C en 35°C, zodat warmtestuwing wordt voorkomen. Daardoor is de kans op luieruitslag minimaal.
  • In wegwerpluiers kan er geen lucht circuleren, hierdoor kan de huidtemperatuur ruim boven de 36oC komen, wat juist luieruitslag bevorderd.
  • Natuurzuivere wol zorgt voor een gelijkmatige huidtemperatuur, luchtcirculatie en vochtopname.

wolwikkel

In plaats van een wolbroekje kun je ook een wolwikkel gebruiken.
De wol die voor de wikkel is gebruikt is voorgewassen waardoor deze vervilt is, hierdoor is de wolwikkel uitstekend absorberend en lekdicht.
De wolwikkel heeft handige brede klittenbanden en een prima pasvorm. De wolwikkel is makkelijk aan en uit te trekken.
De breed gebreide taillerand en broekspijpjes, maken de wolwikkel lekvrij.

luierbroekjes

Maar je kunt ook de microvezel luierbroekjes van Disana gebruiken.
Deze luierbroekjes laten geen vocht door maar wel lucht, zodat de huid vrij kan ademen.

zwemluier

En bij Baby Natura kun je ook een leuke zwemluier uitkiezen.
De zwemluiers passen perfect om de beentjes waardoor ze lekdicht zijn.
De zwemluiers zijn makkelijk uitwasbaar.

wasbare luiers

Onze Disana luierdoekjes (luier inlegdoekjes) zijn ideaal te gebruiken in alle soorten wasbare luiers die wij verkopen, ook in de wasbare zwemluier!
De ontlasting wordt met één handige beweging verwijderd, dit vergemakkelijkt het wassen van al onze wasbare luiers.