Wisselplaat Tjoek Tjoek
€ 12,95

Bestellen


De Noest 2705

Voor in de kleine wissellamp

Meer details

  Wisselplaat tjoek tjoek

  Prachtige wisselplaat voor de kleine Wissellamp.

  Dit item is alleen de wisselplaat, de lamp besteld u apart, zie Wissellamp in deze categorie. (€ 39,95).

  Standaard wordt de plaat geleverd zoals afgebeeld, maar u kunt ipv  tjoek tjoek ook een naam laten ingraveren tegen een meerprijs.

  Als u deze plaat wilt bestellen dan vragen wij om de wisselplaat: Op naam jongen (of meisje) van € 19,95 te bestellen, vermeld u dan dat u graag wisselplaat Tjoek Tjoek heeft en de naam die u ingegraveerd wilt hebben. (Bestel dus niet wisselplaat Tjoek Tjoek).
  Als u wisselplaat 'op naam' in uw winkelwagnetje heeft gedaan, dan kunt u tijdens het bestelproces vermelden, in het daarvoor bestemde vak, welke wisselplaat met welke naam u verkiest, of stuur ons even een e-mail nadat u besteld heeft.

  Atelier: De Noest 

  Productie en materialen:
  Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.

  Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten.

  Atelier: De Noest 

  We hechten grote waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. We passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat we een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking.

  Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.

  De Noest is een Nederlandse producent.

   

   

   

  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Wisselplaat Tjoek Tjoek

  Wisselplaat Tjoek Tjoek

  Voor in de kleine wissellamp

  Schrijf je eigen review