Posterlamp A4
€ 52,90

Bestellen


De Noest 2513014

1item op voorraad

Afm. 36x27x8cm

Meer details


  Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

  Nieuw van Atelier De Noest!

  Een prachtige wissellamp voor afbeeldingen van A4 formaat. Leuk om kindertekeningen in te doen, of posters van A4 formaat.

  Horizontaal of Vertikaal te plaatsen.

  Er wordt een stevige transparante kunststof achtergrond mee geleverd zodat de poster of tekening goed in de lamp blijft staan.

  Afm. 36x27x8cm  

  Max. 7 Watt

  Atelier: De Noest

  Het Kabouterlampje is het klassieke lampje uit ons atelier. Hier zijn we 20 jaar geleden mee begonnen en het is nog steeds een van onze toppers. Met veel gevoel voor detail is dit een heel sfeervol lampje.  Elk bloemblaadje, elk pootje van de diertjes worden met de hand opgeschilderd. De deurtjes en ramen zijn met leren veters geknoopt. Je kunt je voorstellen dat daar wel hele leuke kabouters in moeten wonen.

  Productie en materialen:
  Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.

  Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten.

  We hechten grote waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. We passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat we een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking.

  Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.

  De Noest is een Nederlandse producent.


  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Posterlamp A4

  Posterlamp A4

  Afm. 36x27x8cm

  Schrijf je eigen review