Pebble Frog
€ 11,99

Bestellen

5items op voorraad

Pebble Hathay Bunano

Meer details


  Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

  Pebble Kikker

  Leuke fair trade gehaakte rammelaar van Pebble. Deze lieve Kikker rammelaar van ongeveer 20 cm hoog is er in een jongetje of meisje!

  Alle Pebble producten zijn gemaakt van 100% katoen (-OEKO-TEX® Standard 100) met 100% polyesther vulling en kunnen op 40 graden gewassen worden in de wasmachine. Ze kunnen daarnaast in de droger op een laag toerental.

  Pebble Hathay Bunano

  Pebble is een merk van Non Profit organisatie Hathay Bunano, wat letterlijk ‘handgemaakt' betekent.
  De prachtige gebreide en gehaakte producten zijn met veel aandacht en vaardigheid gemaakt door vrouwen die in de plattelandsgebieden van Bangladesh wonen. Zij krijgen een eerlijk loon betaald en hebben flexibel, eerlijk en veilig werk dat ze makkelijk kunnen combineren met de landelijke manier van leven.

  De fair-trade gehaakte producten van Pebble worden gemaakt van 100% (organic) katoen en zijn prachtig van kleur en design. Het assortiment bevat prachtige rammleaars, knuffels, dekentjes, mutsjes en meer.

  Pebble wordt met de hand gemaakt in Bangladesh in het Hathay Bunano project. Dit project is opgezet voor vrouwen om zo eerlijk en veilig werk aan te kunnen bieden. Tevens wordt gratis opvang en scholing voor hun kinderen aangeboden!

  Door het kopen van Pebble producten ondersteunt u dit project!

   

  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Pebble Frog

  Pebble Frog

  Pebble Hathay Bunano

  Schrijf je eigen review