Pebble Animals Gecko
€ 24,99

Bestellen


Pebble PE-200-010-GECA

3 items op voorraad

Pebble Hathay Bunano

Meer details

Leuke fair trade gehaakte gekko van Pebble

Leuke fair trade gehaakte gekko van Pebble. Gekko's zijn er in allerlei maten en kleuren. Deze kleine hagedis heeft constrasterende groene strepen en een appelgroene kam op zijn rug. Met zijn grote ogen en vriendelijke lach, doet hij je hart zo smelten...

De gekko is ongeveer 32 cm lang.

Alle Pebble producten zijn gemaakt van 100% katoen (-OEKO-TEX® Standard 100) met 100% polyesther vulling en kunnen op 40 graden gewassen worden in de wasmachine. Ze kunnen daarnaast in de droger op een laag toerental.

Pebble Hathay Bunano

Pebble is een merk van Non Profit organisatie Hathay Bunano, wat letterlijk ‘handgemaakt' betekent.
De prachtige gebreide en gehaakte producten zijn met veel aandacht en vaardigheid gemaakt door vrouwen die in de plattelandsgebieden van Bangladesh wonen. Zij krijgen een eerlijk loon betaald en hebben flexibel, eerlijk en veilig werk dat ze makkelijk kunnen combineren met de landelijke manier van leven.

De fair-trade gehaakte producten van Pebble worden gemaakt van 100% (organic) katoen en zijn prachtig van kleur en design. Het assortiment bevat prachtige rammleaars, knuffels, dekentjes, mutsjes en meer.

Pebble wordt met de hand gemaakt in Bangladesh in het Hathay Bunano project. Dit project is opgezet voor vrouwen om zo eerlijk en veilig werk aan te kunnen bieden. Tevens wordt gratis opvang en scholing voor hun kinderen aangeboden!

Door het kopen van Pebble producten ondersteunt u dit project!

 

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Pebble Animals Gecko

Pebble Animals Gecko

Pebble Hathay Bunano

Schrijf je eigen review