Mutsje Katoen Natuur
€ 3,00

Bestellen

€ 6,00 incl. BTW

-50%

2 items op voorraad

Aanbieding!

Maat: 86-92

Meer details

Mutsje Natuur van bio katoen

50% Korting op alle maten - Afgeprijst van € 6,00

In de aanbieding wegens uitverkoop!

Let op: Artikelen zijn niet meer na te bestellen. 

Wegens de uitverkoop zijn onze algemene voorwaarden van het retourrecht aangepast. Wilt u artikelen retourneren, dan kunt u dit doen binnen 7 dagen na ontvangst.

Lees voor meer info onze pagina: Producten terugsturen. 

Baby Natura stopt met de verkoop van Kleding en Odeja Beddings, we gaan nog wel door met de verkoop van schapenvachten.

Via het hoofd gaat veel warmte verloren, daarom is het verstandig je kindje een mutsje te laten dragen.

Dit mutsje houdt het voorhoofd vrij, dit is belangrijk want zo kan het kindje zijn overtollige warmte kwijt.

Het mutsje 'Katoen' is gemaakt van 100% biologische katoen.

Baby Natura heeft nu ook de katoenen lijn van Cosilana in haar collectie. Omdat sommige kinderen toch liever katoen op de huid dragen (ipv wol). De katoen van Cosilana is op het gebied van biologische katoen een uitblinker!
De katoen is sterk en zacht en wordt liefdevol gefabriceerd in Duitsland. 

Ongekleurde biologisch katoen van Cosilana is GOTS gecertificeerd en onbehandeld. De kleur is dus niet gebleekt, maar heeft zijn natuurlijke 'crème' kleur.

Biologische katoen is zeer geschikt voor de allergie gevoelige huid, omdat ze geen residuen van chemische stoffen bevatten. Biologisch katoen van Cosilana is niet bewerkt met formaldehyde. De mutsjes kunnen na het dragen en wassen nog 4% krimpen omdat de stof geen chemische voorkrimp behandeling heeft gehad.

Biologisch katoen kan gewassen worden tot 95C, maar houdt u rekening met het milieu, op 30C wassen volstaat in veel gevallen.

Kleur: Natuur

Maat:
Cosilana hanteert kledingmaten voor de mutsjes en geen hoofdmaten. Echter hoofdmaten van baby's schelen enorm. De baby kan qua kledingmaat 50/56 hebben, maar qua hoofdmaat op 74/80 uitkomen!

De mutsjes van Cosilana vallen bij de meeste baby's klein, kies dus liever een maatje groter, of kies 2 maten om thuis te passen en stuur er later 1 retour, u krijgt dan het aankoop bedrag terug (zie ons retourbeleid), u bent dan wel verzendkosten kwijt voor het retoursturen, maar een mutsje past makkelijk in een enveloppe, frankeren met 1 of 2 postzegels is voldoende. (Als u uw bestelling in een enveloppe ontvangt, dan kunt u die gebruiken om artikelen 'retour afzender' te sturen, u hoeft dan niet opnieuw te frankeren!).

Merk: Cosilana

Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wollen babykleding en wollen kinderkleding van het merk Cosilana.
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Mutsje Katoen Natuur

Mutsje Katoen Natuur

Maat: 86-92

Schrijf je eigen review