Fleece Mutsje Wol-Katoen Blauw
€ 4,95

Bestellen

€ 9,90 incl. BTW

-50%

2 items op voorraad

Aanbieding!

Maat 50-56 / 62-68

Meer details

50% Korting - Afgeprijst van € 9,90

In de aanbieding wegens uitverkoop!

Let op: Artikelen zijn niet meer na te bestellen. 

Wegens de uitverkoop zijn onze algemene voorwaarden van het retourrecht aangepast. Wilt u artikelen retourneren, dan kunt u dit doen binnen 7 dagen na ontvangst.

Lees voor meer info onze pagina: Producten terugsturen. 

Baby Natura stopt met de verkoop van Kleding en Odeja Beddings, we gaan nog wel door met de verkoop van schapenvachten.

Mutsje van dikke wolfleece verterkt met 40% stevige bio katoen.
De wolfleece van Cosilana is heerlijk zacht en de fabricage is dik maar luchtig waardoor de stof goed blijft ademen. Deze mix is wasbaar in de machine op 30ºC.

Cosilana gebruikt voor haar wollen kleding biologische scheerwol van het Merinoschaap. De Merinowol komt van diervriendelijke boerderijen met inachtneming van het dierenwelzijn en de natuur.

Kleuren

Latte macchiatio- Melange, Blauw- Melange, Bruin- Melange, Wijnrood-Melange en Grijs- Melange (Melange = subtiel gemêleerd met ecru).

De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een fleece Baby Wantjes Grijs en een fleece Baby Mutsje Grijs dan is de kleur gelijk!

De Mutsjes zijn goed te combineren met de andere Cosilana wol-fleece items in onze shop:
- Wol-fleece jasje
- Wol-fleece wantjes
- Wol-fleece slofjes 
- Wol-fleece broek

Alle Cosilana kleding is vrij van chemische en toxise hulpstoffen en dus ook niet behandeld met anti-krimp en anti-kreuk stoffen. Hierdoor kan de kleding meteen aangetrokken worden en hoeft niet eerst gewassen te worden. 
Houd wel rekening met een krimppercentage van ca 4% na wassen en dragen.

WOL HOUDT WARM EN IS WATER- EN VUILAFSTOTEND

WASVOORSCHRIFT

Op 30°C in de machine, centrifugeren op een laag tourental, niet in de droger.
Lees het uitgebreide wasvoorschirft op onze webside nog even door voor wol- en wolcombinaties:

https://www.babynatura.nl/info/wassen/

Melange Wol-Katoen

Cosilana heeft met haar fleece van 60% zuivere biologische wol en 40% biologische katoen, een prachtig kwaliteits mix weten te bereiken. Beide kwaliteiten van wol en katoen worden optimaal benut. De wol-katoen mix heeft een speciale behandeling ondergaan, zonder toxise stoffen, zoals chloor, enz.
De zuivere wol biedt dankzij zijn speciale karakter een hoog draagcomfort, maar is zeer gevoelig. Vanwege zijn speciale structuur is wol sterk beïnvloedbaar door mechanische behandeling, vooral als het nat is (tijdens het wassen). Door de wol te mengen met katoen worden de wol-kwaliteiten behouden en haar gevoelige structuur versterkt.
De katoen is van gecontroleerde ecologische productie in wereldwijde projecten, gecertificeerd door CERES, ECOCERT of Control Unions Certications.
Noch in de teelt, noch in de oogst of in de industrie worden toxische elementen gebruikt. De volledig natuurlijke katoen biedt een grotere stabiliteit en duurzaamheid aan de kledingstukken.
De structuur van wol biedt een comfortabel klimaat voor het lichaam, terwijl katoen het ondersteunt door een lucht-film en een warmteopslag creëert. Tegelijkertijd transporteert katoen de luchtvochtigheid naar de wol die het naar de lucht uitstoot. Door deze mix creëert Cosilana een machinewasbaarheid tot 30° C.
Cosilana bereikt hiermee een machine wasbaarheid van haar product zonder toxische methoden (toxische methoden worden zeker regulier, maar zelfs bij andere ecologische merken helaas wel toegepast, sommige ecologische merken maken geruik van een onnatuurlijke 'film-laag' (PU-coating) over de wol, waardoor de wol wasbaar wordt.)
Cosilana heeft gelukkig een zuivere manier gevonden om de wol wasbaar te maken.
 

COSILANA IS LID VAN DE GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wollen babykleding, wollen kinderkleding en wollen volwassen ondergoed van het merk Cosilana. 
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Fleece Mutsje Wol-Katoen Blauw

Fleece Mutsje Wol-Katoen Blauw

Maat 50-56 / 62-68

Schrijf je eigen review