Junior Kokos Latex Matras
€ 405,00

Bestellen

1 item op voorraad

Maat: Standaard v.a. 80x200cm
           Ook maatwerk leverbaar!

Meer details

Medium Kokos/Latex Matras Nele Plus

Junior matras Nele Plus is een matras met twee verschillende zijden:

Eén zachtere zijde door de elastische natuurlatex, de andere zijde is van veerkrachtige gelatexeerde kokos. Eromheen zit een zachte fleece laag, je kunt kiezen uit een fleece laag van zuivere biologische scheerwol of een fleece laag van biologische katoen.
De tijk van de Nele Plus is voorzien van 100% biologisch katoen en wasbaar (voorzien van een rits).

Totale matras dikte: 11 cm

Matrasopbouw: 4 cm natuurlatex, 5 cm kokos, 500g/m2 scheerwol of 1000g/m2 biologisch katoen.

Het matras wordt standaard geleverd met wolfleece, mocht u liever katoenfleece hebben verwerkt in het matras, dan kunt u dit aangeven in het daarvoor bestemde notitie vakje tijdens het bestelporces, of nadat u de bestelling heeft afgerond even aan ons mailen.

Matrashardheid: Medium (-middelzacht)

Natuur matrassen dienen geregeld omgedraaid te worden, niet alleen bovenzijde en onderzijde, maar ook het voeteneind ten opzichte van het hoofdeind.

Levertijd:
De matrassen hebben een levertijd van circa 3 weken, echter dit is een richtlijn, Baby Natura kan geen exacte levertijd garanderen en is dientengevolge ook niet aansprakelijk. Wij doen ons best zo snel mogelijk de levertermijn aan te geven per e-mail. 

Verkrijgbare maten:

 80x200, dikte 10 cm, prijs € 415,-
90x200, dikte 10 cm, prijs € 425,-
100x200, dikte 10 cm, prijs € 499,-
140x200, dikte 10 cm, prijs € 699,-

(Alle prijzen zijn inclusief verzenden!)

Neem behandeling anti stofmijt

In het keuze menu kunt u eventeel een Neem behandeling toevoegen:

'Neem' natuurlijke anti huisstofmijt behandeling
Als optie kun je het matras laten behandelen met 'Neem' olie. Alle onderdelen van het matras worden tijdens de productie met Neem behandeld. Het effect van de behandeling tijdens de productie is sterker dan behandeling achteraf.

'Neem' is een van oorsprong Indische boom waarvan de olie al honderden jaren wordt gebruikt voor onder andere cosmetische doeleinden, ook is de olie daar bekend om haar geneeskrachtige werking en wordt vaak voor huidaandoeningen ingezet.

Nog belangrijker in dit geval is dat insecten zoals huisstofmijt totaal niet van Neem houden. Een duidelijk voorbeeld is dat men heeft gezien dat een komplete sprinkhaanplaag alles opeet behalve de Neem boom. Neem wordt ook succesvol ingezet om malaria muggen op afstand te houden.

Een 100% natuurlijke en veilige manier dus om het matras huismijtvrij te houden voor minimaal 2 jaar! Naar schatting heeft 10% van de Westerse bevolking een huisstofmijtallergie.

Je kunt het matras vrijhouden van huisstofmijt door de onderhoudsspray te gebruiken, wij adviseren om hier na ongeveer een jaar mee te beginnen.

Maatwerk

Mocht u een andere maat wensen, dan kan dit!
U kiest het matras waar de maat die u nodig heeft 'in past'.
Voorbeeld:
U wilt een matras van  82x190, dan selecteerd u de afmetingen: 90x200cm.

U kunt de exacte maat aangeven in het daarvoor bestemde notitie vakje tijdens het bestelporces, of nadat u de bestelling heeft afgerond even aan ons mailen.


Merk: Prolana

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Junior Kokos Latex Matras

Junior Kokos Latex Matras

Maat: Standaard v.a. 80x200cm
           Ook maatwerk leverbaar!

Schrijf je eigen review