T-shirt Wol Zijde Natur
€ 22,45

Bestellen

3 items op voorraad

Aanbieding!

Maat:  152 / 164

Meer details

Afgeprijsd van € 23,65

Hemd met korte mouw ongekleurd van Engel-Natur.

Het T-shirt is van 70% Merino Scheerwol (kbT) en 30% Mulberry Zijde. 

Machinewasbaar tot 30 ° C op het wol- wasprogramma geschikt voor biologische wol.
(Let op! Ken uw wasporgramma... Gekrompen rompers worden niet vergoed, lees eerst ons wasvoorschrift op deze pagina:  https://www.babynatura.nl/info/wassen/).

Kenmerken:
- 70% merino wol en 30% moerbei zijde.
- temperatuur compenserend en vochtregulerend.
- GOTS gecertificeerd.
- Ideaal draagcomfort, zelfs voor baby's met een gevoelige huid.

Naturtextilien uit het huis van Engel komt overeen met de beste ecologische kwaliteit. Het wol zijde rompertje is aangenaam zacht op de huid en zorgt voor een optimaal draagcomfort. De biologische Merino-schuurwol-mix verwarmt het lichaam op betrouwbare wijze en geeft overmaat van warmte en vocht af aan de buitenkant. De gebruikte moerbei zijde geeft de baby romper een Koninklijk gekleed gevoel, en de zijde wordt ook huidverfrissende eigenschappen toe gedicht. Wol ondergoed kan gedragen worden van de late zomer tot de lente. Dankzij het wol zijde mengsel, is de romper ook geschikt voor baby's met een gemakkelijk geïrriteerde huid, evenals voor kinderen met allergieën. Het GOTS certificaat zorgt ervoor dat de Wool Silk Body niet alleen op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd, maar ook onder maatschappelijk eerlijke omstandigheden.

Merinoschuurwol met zijde is warmte en vochtregulerend en ondersteunen een gezond huidklimaat. Engel-Natur kledinggoed bestaat uit 70% Merinoschuurwol van gecontroleerde biologische veeteelt en 30% zijde. Deze mengverhouding maakt de eigenschappen van de individuele vezels zo effectief en zorgt voor een comfortabele en langdurige draagplezier. Daarom zegt Engel-Natur: 'We noemen ons ondergoed van Merinoschuurwol en zijde dus ook wel: „Nichts-geht-drüber-Unterwäsche“.

Over Engel-Natur:

Sinds 1982 produceerd Engel kleding van Merinoschuurwol van gecertificeerde biologische veeteelt (kbT) en natuurlijke Merinoschuurwol (kbT) met zijde. Alle gebruikte kleurstoffen zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij van schadelijke AZO-verf. Voor de kleuring van de wollen textiel gebruikt Engel alleen reactieve kleurstoffen, die bijzonder stabiel zijn met de vezel en worden gekenmerkt door een hoge snelheid. Engel gebruikt geen chemische raffinage voor textielafwerking. In principe moeten alle gebruikte stoffen biologisch afbreekbaar zijn en mogen ze geen bodem, lucht of water vervuilen. Alle gebruikte metalen onderdelen zijn nikkelvrij, andere materialen uit natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen.
In overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie worden rekening gehouden met de aspecten menselijke ecologie en aspecten van productie en verwijdering. Wij zorgen voor korte vervoersafstanden evenals eerlijke arbeidsomstandigheden omdat we in Duitsland vervaardigen.
Als stichter van de werkgroep Naturtexil e.V. en de internationale vereniging van de natuurlijke textielindustrie IVN, zijn we nog steeds toegewijd aan hoge milieu- en sociale kwaliteitsnormen - voor onze huid en het milieu.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

T-shirt Wol Zijde Natur

T-shirt Wol Zijde Natur

Maat:  152 / 164

Schrijf je eigen review