Hevea Fopspeen Ster & Maan
€ 5,99

Bestellen

33items op voorraad

'Anatomical' plat speenstuk

Meer details


  Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

  fopspeen hevea Ster & Maan, met een 'anatomical' plat speenstuk

  Verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 0-3 maanden, 3-36 maanden en Large (-voor als de 3+ niet voldoende is voor je dreumes of peuter).

  hevea fopspeen Ster & Maan van 100% natuurlijk rubber

  HEVEA fopspenen worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA vrij, PVC vrij, ftalaten vrij en kleurstofvrij. HEVEA fopspenen worden gegoten uit één stuk en zijn daarom veiliger, hygiënischer en ook sterker dan andere speentjes. Omdat zowel speen als schild van rubber zijn is deze speen extra zacht voor baby en laat geen strepen na bij het slapen. HEVEA fopspenen hebben geen naden en zodoende kunnen vuil en bacterien niet achterblijven.

  ergonomisch ontworpen fopspeen ster & Maan van hevea

  HEVEA fopspenen zijn ergonomisch ontworpen met uitsparingen voor kin en neus en mooi ontworpen ventilatie gaatjes. Met anatomische speenvorm voor een goede ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. Het uiteinde van de speen komt tegen het gehemelte en het platte stuk tegen de tong.

  Verpakt in een mooi bruin met beige doosje. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en afbreekbaar plastic en zelfs de inkt is op sojabasis!

  Gebruik: Voor een goede hygiëne moet de fopspeen met de hand goed worden schoongemaakt onder stromend water. Voor het eerste gebruik 5 minuten uitkoken.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Geen reacties van klanten op dit moment.

  Schrijf je eigen review

  Hevea Fopspeen Ster & Maan

  Hevea Fopspeen Ster & Maan

  'Anatomical' plat speenstuk

  Schrijf je eigen review