Hevea Fopspeen Auto
€ 3,50

Bestellen

€ 6,99 incl. BTW

-50%


Hevea Auto

7 items op voorraad

Aanbieding!

'Anatomical' plat speenstuk

Meer details

UITVERKOOP

fopspeen hevea auto, met een 'anatomical' plat speenstuk

Alleen verkrijgbaar in de maat  3+ maanden.

hevea fopspeen auto van 100% natuurlijk rubber

HEVEA fopspenen worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA vrij, PVC vrij, ftalaten vrij en kleurstofvrij. HEVEA fopspenen worden gegoten uit één stuk en zijn daarom veiliger, hygiënischer en ook sterker dan andere speentjes. Omdat zowel speen als schild van rubber zijn is deze speen extra zacht voor baby en laat geen strepen na bij het slapen. HEVEA fopspenen hebben geen naden en zodoende kunnen vuil en bacterien niet achterblijven.

ergonomisch ontworpen fopspeen bloem van hevea

HEVEA fopspenen zijn ergonomisch ontworpen met uitsparingen voor kin en neus en mooi ontworpen ventilatie gaatjes. Met anatomische speenvorm voor een goede ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. Het uiteinde van de speen komt tegen het gehemelte en het platte stuk tegen de tong.

Verpakt in een mooi bruin met beige doosje. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en afbreekbaar plastic en zelfs de inkt is op sojabasis!

Gebruik: Voor een goede hygiëne moet de fopspeen met de hand goed worden schoongemaakt onder stromend water. Voor het eerste gebruik 5 minuten uitkoken.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Hevea Fopspeen Auto

Hevea Fopspeen Auto

'Anatomical' plat speenstuk

Schrijf je eigen review