Pura Sport Fles Green - Large
€ 18,74

Bestellen

€ 24,99 incl. BTW

-25%


Pura Kiki PU-B28B-MGS 850ml

1 item op voorraad

Aanbieding!

Inhoud: 850ml

Meer details

Pura Sportfles 850 ml

Deze Pura sportfles is de eerste en enige 100% plastic vrije sport fles! De fles heeft een inhoud van 850 ml en wordt geleverd met een sleeve en een speciale sport dop. Deze speciale dop zorgt voor een vrije stroom van de vloeistof waardoor de kans op morsen aanzienlijk wordt verkleind. De dop is BPA en EA vrij en is gemaakt van veilige anti-bacteriële medische kwaliteit siliconen.

rvs Sportfles met silicone sleeve - green

De Pura sportflessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Hierdoor is roestvrij staal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Zoals alle andere Pura flessen kan de Pura sportfles worden gebruikt met alle Pura tepels, tuiten, rietjes en platte deksels. Met Pura kunt u er zeker van zijn dat u altijd de veiligste en meest eco-progressieve fles op de markt gebruikt. 

De Pura sportfles is vaatwasbestendig en geeft een levenslange garantie op roestvrije componenten. De sportfles is niet ontworpen voor hete vloeistoffen.

Reiniging en sterilisatie
De Pura fles en alle silicone onderdelen van de fles kunnen in het bovenste rek van de vaatwasser. De fles kan worden gesteriliseerd door deze gedurende 5-10 minuten in kokend water te leggen.

Voor meer informatie over de reiniging en het gebruik van de Pura fles verwijzen wij u graag naar de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Pura Sport Fles Green - Large

Pura Sport Fles Green - Large

Inhoud: 850ml

Schrijf je eigen review