Omslag Broek Wol-Zijde Bruin
€ 16,95

Bestellen

5 items op voorraad

Maat: 50-56 t/m 86/92

Meer details

omslagbroek van 70% wol en 30% zijde bruin

Heerlijk warme broek van 70% zachte scheerwol van het Merino schaap en 30% zijde.
Het broekje heeft aan de broekspijpjes geïntegreerde omslag stukken, zodat deze om de voetjes geslagen kunnen worden en de broekspijpjes dicht gevouwen worden, op deze manier wordt het broekje een heus 'trappelbroekje'.

Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend

De combinatie Merinoscheerwol en zijde, verenigt alle goede eigenschappen van wol en zijde. Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend en de natuurlijke lanoline heeft een antibacteriële werking. Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.

Kleur: Bruin.

De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een broekje 'Bruin' (of Brown) en een hemdje 'Bruin Gestreept', dan is de kleur gelijk! 
(Kleuren worden soms anders benoemd, bruin/brown omdat iedere titel van een product uniek moet zijn, vandaar.) 

Lees voor het wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana.
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Omslag Broek Wol-Zijde Bruin

Omslag Broek Wol-Zijde Bruin

Maat: 50-56 t/m 86/92

Schrijf je eigen review