Broeken & Leggings

Organic babykleding en kinderkleding van biologische wol

Baby Natura verkoopt biologisch babykleding van katoen en wol of de combinatie wol zijde of de combinatie katoen wol zijde.

wollen broek

Een warme wollen broek van biologische wol van het Merino schaap houdt de beentjes warm en droog. Een wollen babybroekje heeft namelijk een vochtopnemend vermogen van 40%. Daarom is een wollen broekje een echte aanrader!

wollen babypak

Naast onze wollen broekjes en wollen trappelbroekjes hebben we ook een wollen babypak (- hansop ) om in te slapen of om in te spelen, voor baby's: wollen babypakje t/m kleuter maten: wollen kinder pyjama pak.

Cosilana wollen babykleding en kinderkleding is er vanaf maat 56 t/m maat 176 (- wollen kinderkleding). Wollen kleding voor volwassenen is er in maat: S /M /L /XL.

Wij zijn gespcialiseerd in de kleding van Cosilana. Cosilana kleding is vrij van chemische en toxise hulpstoffen. Cosilana gebruikt voor haar wollen kleding biologische scheerwol van het Merinoschaap. De Merinowol komt van diervriendelijke boerderijen met inachtneming van het dierenwelzijn en de natuur. Cosilana wol is gegarandeerd mulesing vrij.

Organic babykleding van biologisch katoen

Organic babykleding en organic kinderkleding van biologisch katoen is vrij van giftige stoffen en dus zeer geschikt voor de tere kinderhuid en de allergie gevoelige huid.
Veel baby's en kinderen hebben last van eczeem, dan is organic kleding echt een uitkomst. Baby's en kinderen met eczeemen allergieën zijn namelijk juist gevoelig voor schadelijke, irriterende stoffen die achterblijven in het reguliere katoen.

COSILANA IS LID VAN DE GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana. 
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.