Gebreide Broek Natuur
€ 14,96

Bestellen

€ 19,95 incl. BTW

-25%

5 items op voorraad

Aanbieding!

Maat: 50-56 t/m 98-104

Meer details

gebreide wollen broek van zachte scheerwol.

Prachtig gebreide wollen broek van zachte scheerwol van het Merino schaap. De wol komt van gecontroleerde biologische dierhouderijen (kbT = Biologische wol).

Wol reguleert de warmte

Wol houdt warm en is water- en vuilafstotend en de natuurlijke lanoline heeft een antibacteriële werking.

Het wollen babybroekje heeft een hoge taille en wordt doormiddel van elastiek omhoog gehouden. Onder aan de broekspijpen zit een brede omslag die dit wollen broekje een subtiel 'pof' effect geven. 

Kleur: Natuur

Het wollen broekje is in combinatie met het gebreide wikkeltruitje een prachtig setje, zie subcategorie: Shirts / Truien

Lees voor het wol-wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

Merk: Popolini of Relax Reiff Strickwaren.

(We gaan langzaam over op de gebreide broekjes van Popolini ipv Relax).

Over Popolini:
Popolini is een producent in GOTS gecertificeerde biologische kleding voor baby's en kinderen. 
Daarnaast is het moederbedrijf ‘BMK Trade and Distribution Company’ een groothandel in Babyproducten met het hoofdkantoor in Wenen (Oostenrijk). 
Er werken ca. 75 mensen voor deze Company, verdeeld over de productie, distributie, verkoop, groothandel en detailhandel.
20 jaar geleden is Popolini begonnen als ‘Popolini Luierhuis’ voor innovatieve wasbare luierpakketten en nieuwe luiersystemen.


GOTS (Global Organic Textile Standard) is 's werelds meest bekende certificaat voor biologisch geproduceerde textiel. Dit certificaat zorgt niet alleen voor de strengste richtlijnen voor de teelt en verwerking van natuurlijke stoffen, maar voldoet ook aan de eco-sociale normen en garandeert eerlijke arbeidsomstandigheden.

 

Reläx Reiff Strickwaren is een lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN)

Reiff maakt haar breiwerk volledig in haar eigen fabriek aan de voet van de Zwabische Jura. Organische textiel van Reiff breigoed is van de hoogste kwaliteit.
Doordat Reiff breigoed geproduceerd wordt in Duitsland, zijn de kilometer afstanden beperkt, wat bijdraagt aan een schoner klimaat.

Reiff is een lid van de International Association Natural Textile Industry (IVN) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van IVN.

 

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Gebreide Broek Natuur

Gebreide Broek Natuur

Maat: 50-56 t/m 98-104

Schrijf je eigen review