Broek Mix Blauw Melange
€ 14,40

Bestellen

8 items op voorraad

Maat: 92 t/m 152

Meer details

broek vervaardigd van biologisch katoen, wol en zijde.

Lekkere warme onderbroek, of pyjama broek.

De broek is vervaardigd van biologisch katoen, wol en zijde. Deze combinatie is speciaal ontwikkelt om in de machine gewassen te kunnen worden, bij 30C op een laag toerental met het wolwasprogramma.

De combinatie van katoen, wol en zijde:

De combinatie van katoen, wol en zijde, verenigt drie verschillende kwaliteiten: Katoen is sterk en heeft een goede weerstand tegen slijtage; Wol is warmte regulerend en antibacterieel door zijn natuurlijke lanoline; Zijde balsemt en beschermt, net als de cocon dat doet voor de vlinder.

Een ideale combinatie dus.

Maat 92 t/m maat 176. 

Lees voor het wasvoorschrift de pagina 'Wassen' goed door op deze site.

KLEUR: LICHT BLAUW GEMÊLEERD

De kleuren die Cosilana gebruikt zijn voor alle items gelijk, soms lijkt het dat een ander item met dezelfde kleur benaming een iets andere nuance van de kleur heeft. Echter dit is niet zo. Maar dit komt doordat het moeilijk is de kleur goed op de afbeelding te krijgen. Als u een combinatie maakt met bijvoorbeeld een 'Broek Mix Blauw Melange' en een 'Hemd Mix Blauw Melange', dan is de kleur gelijk!

Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS)

Baby Natura heeft een uitgebreide collectie wol zijde babykleding en wol zijde kinderkleding van het merk Cosilana.
Cosilana is lid van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en houdt zich in de productie van haar biologische textiel aan de gegeven richtlijnen van de GOTS.
Cosilana heeft biologische babykleding, biologische kinderkleding en biologische kleding voor volwassenen in haar assortiment.

 

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Broek Mix Blauw Melange

Broek Mix Blauw Melange

Maat: 92 t/m 152

Schrijf je eigen review