De medicinale schapenvacht van Heartline, met respect voor dier en natuur

Een medicinale schapenvacht is zo gelooid dat deze vrij is van giftige stoffen zoals bijvoorbeeld chroom en aluminium. Hierdoor is de medicinale schapenvacht veilig te gebruiken door mens en dier. Met name zeer geschikt voor baby’s en kinderen om op te liggen en te spelen.

Vanaf heden levert Baby Natura ook lokaal ingekochte medicinaal gelooide schapenvachten. Het bedrijf Heartline ligt op een steenworp afstand van Annerveenschekanaal, de thuisbasis van Baby Natura. Daardoor heeft Baby Natura de mogelijkheid om lokaal en verantwoord medicinale schapenvachten in te kopen. Elke medicinale schapenvacht wordt met de hand en het oog uitgezocht, gericht op het gebruik voor baby’s en kinderen, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.

5 redenen waarom de medicinale schapenvacht van Heartline eerlijk is.

 1. Geen enkel dier is gefokt of speciaal afgemaakt voor de vacht
  • De medicinale schapenvacht is een restproduct uit de vleesverwerkende industrie.
 2. De herkomst van de medicinale schapenvacht is bekend
  • Joop, eigenaar Heartline, heeft de afgelopen 20 jaar een betrouwbaar netwerk opgebouwd van mensen met dezelfde mindset. Zo weet Joop altijd waar de schapenvachten vandaan komen. Hij heeft oog voor de herkomst en geeft zekerheid over goede arbeidsomstandigheden en dierenwelzijn.
 3. Alle vachten zijn zo natuurlijk mogelijk gelooid
  • Dankzij deze natuurlijke en ecologische behandeling is de schapenvacht ook veilig voor baby’s, kinderen en huisdieren.
 4. De huiden zijn met de hand uitgezocht
  • Elke schapenvacht wordt door Joop met de hand uit en controleert deze op kwaliteit. Hierdoor ben je gegarandeerd van een schapenvacht van A-kwaliteit.
 5. Heartline werkt vanuit diep respect voor de natuur.
  • Joop: “Ik hoop zo een steentje te kunnen bijdragen aan een hernieuwde bewustwording voor de mensen, om meer respect voor de dieren op te brengen. Er zijn meer mooie dingen aan een dier, dan alleen maar vlees…”

Met de aankoop van een schapenvacht van Heartline ben je gegarandeerd van een eerlijke en ecologische vacht van A-kwaliteit voor een zachte prijs.

Bekijk hier ons actuele aanbod van de medicinale schapenvacht van Heartline. Opzoek naar een specifieke afmeting of ander product van Heartline? Ik kom graag met je in contact, stuur je vraag/wens naar info@babynatura.nl

Warme groet,

Anouk

Cadeautip!

© 2007 - 2021Baby Natura- Alle rechten voorbehouden