Thermos Food Jar Sky
€ 11,97

Bestellen

€ 19,95 incl. BTW

-40%


Green Pioneer KK096 Sky

2 items op voorraad

Aanbieding!

Inhoud ca. 355 ml

Meer details

lekdichte kleine thermos food jar Sky

In deze handige kleine thermos voedselcontainer kun je gemakkelijk een warme maaltijd meegeven of zelf meenemen voor op het werk of onderweg. De kleine food jar is lekdicht.

De container is gemaakt van een dubbele laag rvs met een lekvrije schroefdop. Gemaakt van #304 (18/8) rvs en de deksel is van gifvrij PP #5 plastic. Vrij van BPA, ftalaten, PVC en lood.

thermos voedselcontainer aqua voor warm en koud eten

Verwarm de maaltijd thuis, doe het in de container en het zal tenminste 4 uur warm blijven. Zeker ook handig voor kliekjes en soep. Bij warm weer kan deze trommel ook goed gebruikt worden om eten zoals salades koel te houden.

De mooie constructie zorgt er voor dat de buitenkant van de container koel blijft als er warme voeding in zit.

Het is handig om voor een warme maaltijd in de trommel wordt gedaan er eerst even heet water in te gieten en bij koud eten de trommel even in de vriezer te zetten om zo de temperatuur het best te behouden.

insulated food jar in twee kleuren

De kleine insulated thermos food jar wordt door ons in twee kleuren verkocht, te weten de lichtblauwe en donkerblauwe kleur.

kids konserve food jar sky schoonmaken

Reinigen: Met de hand wassen met een milde zeep en water, zorg er voor dat de container niet geheel onder gedompeld wordt in het water. Een dubbele wand werkt namelijk zo goed door een klein gaatje in de bodem van de trommel waaruit de evt. condensatie kan ontsnappen. Door geen water in het gaatje te laten lopen voorkom je dat er te veel water tussen de wanden komt en het systeem zijn werk niet meer kan doen.

De food jar kan NIET in de afwasmachine!

Maat: 13 cm hoog x 9 cm diameter. Er kan ongeveer 350ml in.

Merk: Kids Conserve

Geen reacties van klanten op dit moment.

Schrijf je eigen review

Thermos Food Jar Sky

Thermos Food Jar Sky

Inhoud ca. 355 ml

Schrijf je eigen review